DIJETA MESEČEVE MENE KATEGORIJE NA BLOGU

Poštovani posetioci našeg sajta: Sav sadržaj bloga dijeta mesečeve mene je raspoređen po tematskim kategorijama radi lakšeg snalaženja na blogu. Izaberite jednu od sličica (iznad) koja vas zanima i doćićete do najnovijih 5 članaka iz odabrane oblasti. Da bi ste pročitali i sve ostale članke iz izabrane kategorije, koristite navigaciju koja se nalazi na dnu stranice (obeleženo brojevima).

Ukoliko vas interesuje isključivo mesečeva dijeta pročitajte više u članku kojeg smo pripremili, a na našem blogu možete pratiti i tačne satnice meseceve mene za tekuću godinu.

Iako je isprva zamišljen kao blog isključivo namenjen mršavljenju i dijetama, danas je blog dijetamesecevemene.com, puno više od toga. Na našim stranicama pronaćičete mnoštvo korisnih informacija o zdravlju, alternativnoj medicini, ishrani, narodnim receptima i prirodnom lečenju...Rekli bismo za svakoga po nešto...

Ponavljamo još jednom da je sav sadžaj na našim stranicama isključivo informativnog karaktera i ne menja ni jedan stručni medicinski savet ili terapiju.

Omogućili smo i vama poštovani posetioci,da slobodno ostavljate svoje komentare, drago nam je da tu mogućnost koristite, evo jednog članka za primer: un dijeta iskustva (idite do dole i tu ćete videti više stotina vaših komentara - Hvala Vam).

Slobodno ostavite i neki vaš prirodni recept, rado ćemo ga objaviti i razdeliti na fejsbuku. Zamolili bi sve vas koji imate svoj proizvod, da ne zatrpavate komentare sa ličnom promocijom i reklamiranjem, jer ćemo takve komentare vrlo brzo obrisati. Vama ukoliko nastavite sa spamom, onemogućemo dalje učešće na sajtu i diskusijama..

Takođe, sadržaj bloga dijeta mesečeve mene možete čitati i uz pomoć RSS čitača koji se nalazi u samom vrhu stranice sa desne strane. U polju iznad namenjenom za pretragu slobodno ukucajte termin koji vas interesuje, da biste pronašli relevantne tekstove i sugestije koji daju odgovore na vaš upit.

Sve naše članke redovno objavljujemo i na FB stranici na koju smo ponosni jer odnedavno broji preko 130.000 članova i jedna je od većih u ex yu regionu kada su u pitanju dijete i zdravlje.

Ukoliko tamo još niste sa nama svakako nam se pridružite. Svakodnevno objavljujemo naše članke i fotografije sa prirodnim receptima za zdravlje, ali i tekstove sa drugih (prijateljskih i partnerskih) stranica koji su kvalitetni i korisni za sve nas.

Najveći broj posetilaca nam i dalje dolazi sa google pretraživača na šta smo naročito ponosni, zatim sledi poseta sa Fejsbuka, a imamo i velik broj direktnih poseta! 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se javite putem email-a, takođe javite se i sa vašim predlozima i sugestijama kroz kontakt formu, a možete nam se javiti i u inbox na Fejsbuk stranici!

Preporučujemo vam da se prijavite i našu E-mail listu, ako želite da vas jednom sedmično obaveštavamo o novim tekstovima sa našeg sajta.

Naše tekstove možete vrlo jednostavno razdeliti na sve najpopularnije socijalne mreže putem socijalnih dugmića (LIKE, SHARE, PIN, TWEET, G+1) koje smo postavili na svakom članku i stranici, to je vrlo efikasan metod da obavestite i vaše prijatelje o nama!

Ako planirate objaviti neki naš tekst i na vašem blogu, vi to naravno možete učiniti, pod uslovom da nas navedete (linkujte) kao izvor za pomenuti tekst  - svaki drugi način i zloupotreba(krađa) nisu dozvoljeni, te ćemo takve blogove i prijaviti! 

OGLAŠIVAČI - Preporučujemo Vam da pogledate naše statistike na stranici MARKETING, pa ukoliko ste zainteresovani da se oglašavate na našem sajtu javite se e-mailom, dobićete sve neophodne informacije u kratkom roku!

Webmasteri i vlasnici sajtova nam se takođe mogu javiti putem e-maila, ukoliko žele razmeniti linkove sa nama, pod uslovom da je tematika njihovog bloga slična našem!

Stranica dijeta mesečeve mene zabeležila je u Julu mesecu 2014. godine 285561 posetu i beleži stalan rast iste!

U novembru 2014 g zabeležili smo 600,514 poseta.

U februaru 2015 g dijeta mesečeve mene zabeležila je 738,027 poseta.

U Martu mesecu 2018 g, naš portal je zabeležio 748,563 posete i 1,231,162 otvorenih strana! U periodu od 2013 do 2018 god ukupan broj otvorenih stranica je 63 miliona.

Hvala vam na poverenju!