Začinsko bilje u saksijama – uzgoj u stanu i kući

Kako zasaditi začinsko bilje u saksijama 

Volite ukus svežih začina u hrani koju pripremate? Znate li kako da sami zasadite začinsko bilje u saksijama? Podelićemo sa vama korisne savete kako da vam uzgajanje ovih biljčica uvek uspe..

Na relativno malom prostoru možete uzgajati veliki broj različitih začinskih biljaka. Ako živite u kući, posejte bilje blizu kuhinje, a ako živite u stanu, onda grupišite saksije ispod prozora, a možete ih gajiti i na balkonu. Važno je da biljke dobijaju sunčevu tj. dnevnu svetlost bar pola dana.

Začinske biljke su manje zahtevne od povrća prilikom uzgajanja, tako da im odgovara svaki tip zemlje. Poenta male kućne bašte jeste u tome da vam sveže začinsko bilje bude dostupno baš onda kada pripremate neko ukusno jelo! Настави са читањем Začinsko bilje u saksijama – uzgoj u stanu i kući

Podelite sa prijateljima!
0Shares
0 0 0

Kako očistiti peglu od kamenca i masnoća

Primećujete kako vaša pegla prelako klizi preko odeće i ne pegla baš kako valja? Uz to zbog viška kamenca vam curi voda nekontrolisano iz pegle. Svi ovi problemi upućuju na ta kako se na njoj nalazi previše nečistoća. Mi ćemo vam pružiti najjednostavnije i najefikasnije načine kako očistiti peglu na paru bez ikakvih problema i za malo vremena.

Nastavite sa čitanjem i objasnićemo vam zašto se nečistoće stvaraju. Osim toga, daćemo vam detaljana uputstva za čišćenje pegle i pružićemo vam iskustva ljudi koji su isprobali ove metode.

Настави са читањем Kako očistiti peglu od kamenca i masnoća

Podelite sa prijateljima!
0Shares
0 0 0