Feature post image

Bahove kapi za ankisoznost dejstvo i upotreba

Kako se koriste Bahove kapi za anksioznost

Teško vam je da se izborite sa svakodnevnim obavezama, izgubili ste motivaciju za rad? Ne sekirajte se, u pomoć stiže terapija cvetnim esencijama. Da li ste znali da vam Bahove kapi mogu pomoći da lakše izađete na kraj sa svakodnevnim obavezama? Poboljšavaju koncentraciju i pamćenje, pospešuju kreativnost i efikasnost, a zahvaljujući njima, svaki problem na koji naiđete, možete pretvoriti u novu šansu za učenje, te lični rast i razvoj.

Ukoliko želite da saznate kako se upotrebljavaju Bahove kapi za anksioznost, protiv depresije, loše koncentracije, poremećaja pažnje, obavezno ostanite sa nama…

Bahove cvetne kapi kao dodatni podsticaj

Ujutro vam je teško da ustanete, nedostaje vam motivacija da se suočite sa svakodnevnim obavezama, a nemate dovoljno volje ni snage za obavljanje i onih najmanje zahtevnih poslova, u tom slučaju Bahove cvetne kapi su prvi izbor za vas?

Možda ste iza sebe ostavili neki nerešen problem (porodični konflikt ili težak poslovni zadatak) koji vas muči i zbog kog vam se čini da neprestano tapkate u mestu? Verovatno vam zbog toga ne uspeva da fokusirate sopstvene misli i ne možete se pomeriti s mrtve tačke.

Nema razloga za brigu! Rešenje za ovu situaciju nude vam blagotvorne Bahove kapi od cvetnih esencija. Da biste poboljšali svoje mentalne sposobnosti, počnite da uzimate grab, a ako želite da osnažite volju u pomoć će vam priskočiti lekovita biljka kičica.

Genitian će vam pružiti odličnu podršku, naročito ako sumnjate u svoje sposobnosti, ukoliko se osećate obeshrabreno, kada se stvari ne dešavaju onako kako ste isprava planirali ili kad se pojave novi neočekivani problemi – koristite upravo ove esencijalne bahove kapi.

Cvetna terapija protiv zaboravnosti i demencije

Poznato je da naše mentalne sposobnosti s godinama opadaju. Zaboravljamo imena prolaznika, nazive ulica, ne sećamo se gde smo ostavili ključeve od kola ili naš mobilni telefon – u pomoć vam mogu priskočiti blagotvorne Bahove kapi od lekovitih cvetnih esencija.

Nakon 27 godine sve slabije pamtimo, a koncentracija nam postaje lošija, ipak ne brinite, ovo nije problem koji je nemoguće rešiti. Istraživanja su pokazala da bahove kapi u kojima se sadrži cvetna esencija Pavitina održavaju mozak u top formi sve do duboke starosti.

Prema mišljenju eksperata reč je o preparatu koji donosi spas ako vam pažnja odluta, kad zaboravljate stvari, informacije, predmete, radnje, ali ste skoro uvek u stanju da navedete u kakve ste misli ili fantazije bili udubljeni.

Međutim, ako vam svaki put ne polazi za rukom da se setite o čemu ste razmišljali u trenutku kada ste odlutali mislima, više će vam odgovarati pupoljak belog kestena.

Ukoliko zbog sklonosti da zaboravljate i „odlutate“ osećate strah od greške, ako zbog toga sve manje i sve ređe preuzimate odgovorne poslove – neophodne su vam bahove kapi sa esencijom arisa.

U slučaju da ste preopterećeni obavezama, ili imate osećaj da su poslovi koji vas očekuju prevelik izazov za vas pravi lek za vas su cvetne kapi sa esencijom bresta.

Upotreba cvetnih esencija preporučuje se svima

Smatrate da ste prezasićeni obavezama, rokovima, ljudima koji vas okružuju, mala pauza i beg od takve svakodnevice mogu vam doneti veliko olakšanje. Međutim ako mini odmor ne pomogne tu su svakako Bahove cvetne kapi, koje će itekako doprineti da se bolje osećate.

Povratak uobičajenim zadacima neće vam više predstavljati teret obojen mračnim i dramatičnim tonovima, jer će upravo ove dragocene cvetne esencije ublažiti posledice ovog sudara sa realnošću.

Bahove kapi koje se prepisuju za ovu namenu treba da sadrže:

  • sporiš (ukoliko vam je smanjen prag tolerancije, a pomaže i kad vam se čini da drugi ne cene istinu i pravdu),
  • brest (ako ste previše opterećeni),
  • lincuru (ako ste izgubili hrabrost i samopouzdanje) i
  • nedirak (u slučaju snažne fizičke i mentalne napetosti, koja prati sva nabrojana stanja).

Naravno uz preporučenu cvetnu terapiju i bahove kapi neophodno je pronaći pravi način da se suočite sa postojećim problemima. Razmislite da li ste sigurni da je situacija ili osoba koju ne možete da podnesete pravi i jedini krivac za vaše stanje? Možda postoji neki razlog zbog kojeg situaciju ne možete sagledati u pravom svetlu ili jednostavno od sebe očekujete previše.

Koristite Bahove kapi za anksioznost ako ste napeti

U slučaju nervoze i napetosti, preporučuje se upotreba Bahovih kapi spravljenih od 5 vrsta cvetova: višnje, treskavice, kamene ruže, oraha i divlje jabuke.

Upotrebite ih na sledeći način:

Rastvoriti 2 kapi ekstrakta svakog cveta u flašici od 30 ml s kapaljkom, napuniti je izvorskom vodom i dodati 2 kašičice rakije. Ovako napravljene bahove kapi uzimati 4 puta dnevno između obroka, tokom naredne tri nedelje.

Vreme je za promene u vašem životu

Ako je došlo vreme za svođenje računa ili pak morate da donesete neke veoma važne odluke u životu, od velike pomoći mogu biti homeopatske Bahove kapi koje sadrže sledeće cvetne esencije:

Divlji ovas: pomaže vam da jasno sagledate svoj pravi put

Orah: olakšava prihvatanje eventualnih promena i čini vas fleksibilnijim

Cerato: pomoći će vam da uspostavite kontakt sa vašim najdubljim delovima bića

Aris: otklanja blokadu koja nastaje iz straha da ćete pogrešiti

Zevalica: Ublažava posledice straha koji neprestano osećate.

bahove kapi dejstvo

Kakva su iskustva sa Bahovim kapima

Na brojnim svetskim portalima koji se bave alternativnom medicinom, pa i ženskim domaćim magazinima i forumima, već više godina unazad nailazimo na pozitivna iskustva korisnika. Ukoliko se pitate uzrokuju li Bahove kapi nuspojave ili kakva neželjena dejstva, takvih slučajeva gotovo i da nema.

Naravno uvek postoje oni koji su očekivali više od ovih cvetnih esencija, pa su stoga pomalo i rezervisani u pohvalama, ali većina njih nije negativna u komentarima.

Elem, pre primene bilo kakvog cvetnog pripravka, najbolje bi bilo da porazgovarate sa školovanim homeopatom, te da vam on da osnovne smernice u primeni biljnih lekova. Homeopatija se itekako raširila i na našem podneblju, tako da vam ne bi trebalo predstavljtati problem, da pronađete takvu osobu i u vašem gradu.

Gde ih kupiti i koja je cena u apoteci

Danas se Bahove kapi u apotekama relativno lako nabavljaju i poručuju, a možete ih najjednostavnije kupiti preko interneta u svega nekoliko klikova. Konkretno mi smo ih nabavljali u Zelenoj Apoteci koja se nalazi u Novom Sadu, i cena im je tada bila 560 rsd za bočicu od 30 ml.

Naša preporuka je svakako da ne uzimate tek tako Bahove kapi jer ste eto čuli da su dobre i da pomažu, morate se prvo informisati, posavetovati sa homeopatom i fitoterapeutom koji će vas dalje usmeriti.

Sponzorisani linkovi:
f