U prvom našem članku mesečeva dijeta za mršavljenje spominjali smo koliko je bitno pratiti kretanje meseca i položaj planeta. Tamo je objašnjeno na koji to način Mesec topi kilograme. Takođe, i sve ostale bitne informacije za mesečeve mene pronaćićete tamo.

Kao što smo i obećali na ovoj stranici daćemo vam kompletnu satnicu mesečevih mena za Evropu, Ameriku i Australiju. Stoga ćete na lak način saznati kakav je lunarni kalendar za celu predstojeću godinu. 

Često nas pitate za pojedinačne mesečeve mene na našoj facebook stranici ali i ostalim popularnim društvenim mrežama. Upravo zbog toga ovu stranicu posvećujemo njima. Pribeležite sebi ovu adresu u omiljene lokacije i redovno nas posećujte

Satnica mesečeve mene za ceo ex yu region 

Ovako izgleda satnica sa Beograd, koja važi za Srbiju i ceo naš region u 2023 godini. Tako da ukoliko živite u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji važi upravo ova tabela.

MESEČEVE MENE SATNICA ZA 2024 GODINU (BROGRAD, SRBIJA)

Meseceve mene za Beograd 2024

Važno: Ista satnica (Beograd) važi i za sve ostale gradove iz naše regije. Stoga nema potrebe da nam šaljete upite za pojedinačne gradove: Suboticu, Novi Sad, Leskovac, Vranje, Sarajevo, Ljubljanu, Skoplje, Zagreb, Banja Luku itd. Takođe preporučujemo vam da pročitate i komentare, gde smo dali već odgovore na većinu pitanja.

 SATNICA MESEČEVIH MENA ZA 2024 GODINU (MELBURN, AUSTRALIJA)

Melburn (Australija) mesečeve mene za 2024

SATNICA SA SEVERNU AMERIKU – Čikago, napominjemo da ista satnica važi i za Kanadu.

Čikago satnica mesečeve mene za 2024

Ukoliko želite da saznate satnicu za vaš grad, slobodno nas pitajte ispod u komentarima. Odgovorićemo vam veoma brzo. Takođe preporučujemo vam i da pročitate prethodne komentare, pre nego što odlučite da postavite pitanje. Dijeta meseceve mene se kako sama reč kaže drži za vreme meseceve mene u trajanju od 24 sata. U pitanju je post na vodi, biljnim čajevima bez šećera i prirodnim sokovima bez aditiva i dodataka. Čvrsta hrana, mleko i mlečni proizvodi, alkohol, gazirana pića su nasjtrožiji zabrabnjeni za vreme držanja mesečeve dijete.

Dijeta mesečeve mene česta pitanja

Jedno od čestih pitanja je da li se sme piti kafa? Ukoliko je i konzumirate ona maksimalno jednom dnevno ali bez šećera i ostalih zaslađivača. Preporučena je  svakodnevna fizička aktivnost, kako bismo sagoreli višak kilograma i eliminisali masti iz organizma. Bavite se sportom, trenirajte, vozite biciklo, šetajte vašeg ljubimca i dr.

Vodeni post nas oslobađa viška tečnosti i vrši deoksikaciju organizma, pri čemu izbacujemo štetne toksine ali bez rekreacije i sporta, salo se neće istopiti samo.

Pratite našu stranicu na facebooku, da biste bili  obavešteni o satnici meseceve mene, kako bi se unapred pripremili za jednodnevni post i dobili sve potrebne informacije. Na našoj fb stranici obaveštavaćemo vas i o  ostalim najpopularnijim dijetama za mršavljenje, kao i o lečenju biljem.

Sponzorisani linkovi:
f