Feature post image

Psorilax – najbolja krema za psorijazu

Psorilax krema me spasila od psorijaze

Moje ime je Uroš Milić, imam 44 godine i dugo sam bolovao od psorijaze. Da, sada više ne bolujem od ove opake bolesti koja me je naterala da mrzim sebe. Psorilax krema mi je pomogla da izglečim psorijazu.

lecenje psorijaze prirodno

Moje iskustvo sa ovom kremom je toliko neverovatno, i zbog toga  ga želim podeliti sa drugima u nadi da ću još nekome pomoći.

Kako sam otkrio da imam psorijazu?

Saznao sam da imam psorijazu u kasnim tridesetim godinama i sa njom sam se borio skoro osam godina. Za to vreme sam baš svašta proživeo. Takoreći u najboljim godinama sam dobio ovu strašnu dijagnozu.

Sada kada premotam film unazad i ne mogu se setiti kako je sve to počelo.

Znam samo da me je koža sve više svrbela, a primetio sam i ružičaste mrlje koje se šire telom. Pojavila mi se i „ljuspavica“, a koža mi je bila izuzetno suva. Svrab je bio nesnosan, toliko da sam se budio u sred noći i posle nisam mogao zaspati od njega.

Mislio sam da će neke kremice za hidrataciju kože pomoći, ali to nije bio slučaj. Koža kao da nije prihvatala kremu. Crvenilo i ljuštenje kože se pojavljivalo najviše u regiji kolena i laktova. Ja nisam mogao da izdržim iritaciju i svrab pa sam još više pogoršao, pa čak i napravio žive rane.

Najgore mi je bilo kada mi se pojavila psorijaza na glavi, to je izgledalo grozno i potpuno mi je poljuljalo samopouzdanje.

psorijaza na glavi

Žena me je naterala da odem kod doktora kad se i sama zaprepastila mojom kožom. Ona je odmah sumnjala na psorijazu. Iskreno, i ja sam sumnjao na tako nešto, samo nisam hteo poslušati, jer sam se bojao da će takva dijagnoza biti tačna.

Doktor je potvrdio ovu strašnu dijagnozu

Na kraju kada više nisam mogao da izdržim taj svrab i kad mi je koža postala odvratna morao sam otići. Doktoru je bio potreban samo jedan pogled na moju kožu da potvrdi kako uistinu imam psorijazu.

Rekao mi je da se ne zna šta tačno utiče na nastanak ove bolesti, ali da sigurno ima genetskih predispozicija. Ona se kod muškaraca najčešće dobija oko 30 ili 50 godine. Okidač je uglavnom stres, nepravilna ishrana, alkohol i pušenje.

Svaku od ovih stavki sam mogao da potpišem. Ja radim na gradilištu i na poslu sam stalno pod velikim pritiskom.

Kako sam stalno na poslu nemam vremena da se zabavljam zdravom ishranom pa sam stalno jeo brzu hranu. Najveće uživanje je dolazilo za vikend kad bi mi društvo svratilo da gledamo utakmicu gde bismo se opijali, naravno uz po koju cigaretu.

Rekao sam majci da imam psorijazu, tada mi je otkrila da se njoj aktivirala u trudnoći sa mnom, ali se posle i brzo povukla. To znači da sam pored svega imao i genetske predispozicije.

Doktor mi je dao kreme i lekove koji bi trebalo da kontrolišu bolest. Uz to preporučio mi je sunčanje i boravak na moru. Jel vitamin D i morska voda imaju pozitivan efekat na ovu bolest.

Pogrošavanje stanja, ništa ne pomaže

Kada sam krenuo sa terapijama moram priznati da je bolest krenula sa povlačenjem. Svrab se smanjio i nije se više širilo crvenilo. Ali to je trajalo svega par nedelja. Onda se pojavila i psorijaza na glavi, bolest se vratila još gora. Crvenilo više nije bilo samo na laktovima i kolenima, počelo se širiti na donji deo leđa, pupak i glavu. Bilo me je sramota da izađem napolje.

Ovo je stvarno izgledalo ružno, nisam se više osećao kao mladić, već kao dekica koji stalno mora da obraća pažnju na svoju bolest. To je na mene uticalo jako psihički. Pao sam u depresiju. Nisam hteo ni izlaziti iz stana. Stalno sam se svađao sa ženom, bilo je čak i reči o razvodu.

Mislio sam da mom stanju nema rešenja, a onda sam naišao Psorilax kremu protiv psorijaze, moj spas. Sad napokon znam kako lečiti psorijazu i zaista je izlečiti.

Kako me je Psorilax krema izlečila – moje iskustvo!

Psorijaza krema je ono što me je napokon izvuklo i totalno izlečilo od ove opake bolesti. Naišao sam na nju očajan pretraživajući na internetu šta da radim. Preporučila mi je gospođa Marić, koja je imala samo reči hvale za nju. Ovom prilikom želim da joj se zahvalim.

Naručio sam kremu preko interneta sa ovog linka, ali može biti kupljena Psorilax krema u apotekama samo ako su mnogo dobro opremljene.

Paket mi je stigao posle nekoliko dana. Odmah sam počeo mazati kremu po svim delovima koje je bolest obuhvatila. Trebalo je svega pet dana redovnog mazanja da primetim kako bolest počinje lagano da se povlači.

Isprva nisam verovao jer su mnogi lekovi imali takav efekat, a i doktori su me uvek uveravali da se lečenje psorijaze nikada ne završava u potpunosti. Potrošio sam celu kremu, naručio još dva nova pakovanja, jer sam video da je stanje sve bolje i hteo sam da vidim gde sve to ide.

Najbolja krema za psorijazu ikad

Posle tri meseca od kad sam prvi put upotrebio Psiorilax, jedva videlo da sam ikad bio bolestan. Ostali su samo manji ožiljci jer sam ranije imao ljuštenje kože, na mestima gde je bila crvena. Ali je stanje bilo neuporedivo bolje. Koža je postala glatka i meka. Iskreno nije mi ovako lepa koža bila čak ni pre nego što sam dobio psorijazu.

Sve je krenulo na bolje i moje raspoloženje se znatno popravilo. Naučio sam lekciju pa sam prestao sa pićem, počeo sam paziti šta i kako jedem.

Psorilax krema me spasila
Uroš Milić

Otišao sam na kontrolu kod doktora koji nije mogao da poveruje. Na mojoj koži nije bilo ni traga od psorijaze, stanje se skroz popravilo. Rekao mi je da je moje stanje bilo toliko ozbiljno da sam za dlaku izbegao artritis. Ovo je definitivno najbolja krema za psorijazu.

Imam i jednu dobru vest za vas, cena Psorilax kreme je sada jako povoljna, možete je poručiti sa ovog linka (važi za Srbiju) i dobićete 50% popusta. Akcija još traje, pa vam je moj predlog da to iskoristite! Svugde drugde ćete je naći dosta skupljom.

Psorilax krema je zaista jedino rešenje

Čak i doktore uče da se psorijaza ne može izlečiti. Zato je Psorilax krema zaista čudotvorna, pomogla je meni i još mnogim ljudima i svi ćemo vam je uvek preporučiti. Ona je prošla sva moguća testiranja i u 97% slučajeva se pokazala kao uspešna.

Ko god da me pita za Psorilax iskustva su mi odlična. Svima od srca preporučujem  probaju ovaj proizvod ako žele prestati da se pate sa ovom bolešću. Nema potrebe za dalje traganje i lutanje po internetu, ovo je taj magični preparat koji će vas izlečiti, samo budite uporni i odlučni.

Psorilax krema me je spasila i sasvim promenila, sad sam sasvim drugačiji čovek koji je zdrav, sa dobrim poslom i u srećnom braku. A sve je to moglo tako brzo da se raspadne da nisam naišao na ovaj čudotvorni proizvod.

Zvanični sajtovi za poručivanje kreme (50% popusta) 

SRBIJA 

BOSNA I HERCEGOVINA 

AUSTRIJA I NEMAČKA

HRVATSKA  

SLOVENIJA 

f