Feature post image

Amazonsko oko za mršavljenje iskustva korisnika

Amazonsko oko za mršavljenje kako se koristi

Ako ste u potrazi za rešenjem kojim ćete se rešiti viška kilograma, verovatno ste čuli za amazonsko oko za mršavljenje – preparat koji je postao pravi hit na području Balkana. Primetno je njegovo reklamiranje na televizijskim reklamama, novinama i časopisima. Pitanja koja se postavljaju jesu kakav je ovo proizvod, jel posredi prevara ili je zaista reč o proverenom preparatu..

Iznenadiće vas činjenica kako je u pitanju guarana u prahu koja sadrži kofein. Ta zanimljiva mešavina zaista može pomoći u regulaciji telesne težine, ali isključivo ako se koristi u propisanim dozama. U nastavku saznajte nešto više o tome koliko je korisno koristiti amazonsko oko za mršavljenje, koje su mere opreza, te kako i gde kupiti originalni proizvod u Srbiji.

Guarana nije samo energetsko piće

Još uvek ne znate šta je amazonsko oko – pojasnićemo u daljem tekstu. Ovaj preparat zapravo je sintetički proizvod namenjen za mršavljenje čiji je glavni sastojak guarana. Sam naziv je dobio po tome što plod ove biljke, kada sazri, neodoljivo podseća na širom otvorene oči.

Ona uspeva isključivo u predelima Brazila i Venecuele, pa je stoga ime dobio po Amazonu, postojbini čuvenoj po prašumama koje su ’’pluća’’ naše planete. Iako se guarana biljka kod nas često predstavlja sinonim za energetsko piće, u Južnoj Americi je ona sastavni deo kulture naroda koji žive na tim prostorima.

Odatle je potekla ideja o tome da je efikasno koristiti amazonsko oko za mršavljenje. Naime, guarana u prahu je kod njih korišćena za smanjivanje apetita, naročito zbog toga što je njen glavni sastojak kofein.

Njegov procenat zastupljenosti u ovom preparatu kreće se od tri do sedam odsto, što nam ukazuje kako se radi o daleko većoj količini nego u kafi. Osim njega, amazonsko oko je preparat koji sadrži i teofilin, teobromin, kao i kompleks antioksidanasa. Od minerala, zastupljeni su natrijum, kalijum, kalcijum i magnezijum, a ovaj prah je i bogat izvor vitamina B1.

amazonsko oko za mršavljenje prevara ili ne

Koliko je efikasno oko Amazonije za skidanje kilograma

Kako nam tvrde proizvođači ovog preparata, amazonsko oko za mršavljenje zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, sprečava povećan apetit. To je glavni preduslov kako bi kilaža bila u stagnaciji i krenula da se smanjuje.

Pored toga, guarana i kofein zajedno stimulišu aktivnost celokupnog organizama, jer se u telu razlažu i po šest sati. Na taj način, tvrde proizvođači, direktno se ubrzava i metabolizam.

Skrenuli bismo vam pažnju na činjenicu kako ne postoji način da brzo smršate, jer to pre svega nije zdravo i može napraviti više štete nego koristi. Zbog toga, ovaj preparat koji je zapravo guarana u prahu, omogućava unos ove i drugih materija koje podstiču vaše telo u sagorevanju viška masnih naslaga.

Kako se pije ovaj preparat?

Ako je vaš izbor za topljenje masnih naslaga amazonsko oko upotreba je prilično jednostavna.

Preporučljiva doza jeste 2 kašičice (odnosno 1 gram praha) koje je potrebno rastvoriti u 2 dl vode i piti četiri do šest puta na dan.

Veoma je važno znati to da čak i proizvođači ovog preparata savetuju da ne prelazite preko ove količine. Osim što se može piti, on se može dodati i u obrok, kao što je supa ili varivo, a odlično se slaže i sa šejkom ili sokom od ceđenog voća.

Iskustva korisnika sa amazonskim okom

Ono što sigurno zanima mnoge koji žele da oslabe jeste šta korisnici ovog preparata kažu o njemu. Kada je u pitanju amazonsko oko iskustva su različita. Ono na šta svi skreću pažnju jeste činjenica, kako je zaista potrebno strogo se pridržavati uputstva za upotrebu i preporučenih dnevnih doza. Stoga vam ne možemo sa sigurnošću reći u kojoj meri je ovaj preparat efikasan.

Loša iskustva vezana su isključivo za one koji su prekoračili preporučene dnevne doze. Iako su uspeli skinuti znatno veći broj kilograma, što ih je oduševilo i obradovalo, oni su pili ovaj napitak u 3 do čak 5 puta većim količinama nego što je to dozvoljeno! Na taj način su gubili i 12 kg za nedelju dana, što je dovelo do zdravstvenih komplikacija. Postoje slučajevi ljudi koji su koristili ovaj napitak u prekomernim dozama, pa su imali problema sa atrofijom mišića.

Sa druge strane, oni koji se pridržavaju uputstva i koriste na pravilan način amazonsko oko iskustva su zaista pozitivna. Vidno je da su najviše zadovoljne dame koje nisu previše fizički aktivne, a bio im je potreban preparat koji će im pomoći u borbi sa viškom kilograma.

U roku od mesec dana, amazonsko oko za mršavljenje skida i  do 5 kg u proseku, što zavisi od toga kakav život vodite, kako se hranite i koliko suvišnih masnih naslaga se nalazi u vašem telu.

Najviše su zadovoljni oni koji su uporedo bili fizički aktivni, jer je ovaj preparat odličan stimulans za rad mišića. Najbolje rezultate postigli su oni koji su upražnjavali kardio vežbe, trčanje, vožnju biciklom i vežbe pod blagim opterećenjem. Na ovaj način brže su stigli do cilja, a ovaj preparat im više nije bio potreban.

Izaziva li neželjena dejstva i nuspojave?

Stručnjaci napominju kako amazonsko oko za mršavljenje nije otrovno po čoveka, ne sadrži toksine pa stoga nije štetno po zdravlje. 30 grama ovog praha sadrži lipojevu kiselinu koja utiče na balans masti u organizmu. Ukoliko se ta količina ne prekoračuje, smršaćete u proseku 3 do 5 kilograma bez ikakvih štetnih efekata. Međutim, još jednom napominjemo kako se ta količina ne sme preći, jer u tom slučaju može doći do zdravstvenih komplikacija.

Treba napomenuti da, ukoliko koristite amazonsko oko nuspojave mogu manifestovati zbog visokog prisustva kofeina. Najčešće su u pitanju visok pritisak, aritmija srca, jako preznojavanje, snažna glavobolja, mučnina sa povraćanjem i neretko dijareja.

Ako patite od arterijske hipertenzije, imate problema sa štitastom žlezdom i bubrezima, nemojte koristititi ovaj preparat. Ukoliko ste od ranije alergični na kofein, takođe izbegavajte čuveno „Oko Amazonije“.

Naročito je potrebno skrenuti pažnju trudnicama i dojiljama, jer je njima posebno zabranjena upotreba ovog preparata za mršavljenje. Čak i proizvođač striktno napominje kako konzumacija ovog preparata nije pogodna budućim majkama i onima koje su to tek postale.

Osim njih, ni osobe mlađe od 18 godina ne trebaju koristiti amazonsko oko za mršavljenje, jer može biti štetno po zdravlje.

Amazonsko oko cena u apotekama u Beogradu

Na našoj FB stranici dobili smo velik broj pitanja gde kupiti ovaj proizvod u Beogradu i slično. Kratak odgovor – dostupan je na više mesta, naročito na internetu, gde je njegovo naručivanje krajnje jednostavno. Važna Napomena: Budite krajnje oprezni prilikom kupovine, jer mnogi prevaranti su upravo u ovom proizvodu videli šansu za laku i brzu zaradu. Nažalost Balkan je jako plodno tlo za ovakav sistem poslovanja – zvučaće malo grubo, ali to nam je u krvi.

Kako prepoznati originalni proizvod?

Ako se interesujete za preparat amazonsko oko za mršavljenje cena se kreće oko 2260 dinara po pakovanju. Sve što je jeftinije verovatno nije original, stoga još jednom naglašavamo – ne zalećite se odmah sa kupovinom.

Osim apoteka, preparat je dostupan i preko zvaničnog sajta gde se često daju i popusti. U proseku, jedno pakovanje trajaće vam dve nedelje ukoliko se propisno dozira. Prema rečima proizvođača, potrebno je dvadesetak dana kako bi se organizam privikao na guaranin, a nakon toga kilogrami počinju postepeno da se tope.

Mnogi koji se susretnu sa ovim preparatom pitaće se da li je amazonsko oko za mršavljenje prevara ili ne, obzirom na različita iskustva i mišljenja ljudi. Ono na šta vam na kraju moramo skrenuti pažnju jeste da budete obazrivi, jer se na tržištu javljaju i kopije ovog proizvoda koje nisu ispitane i mogu imati štetno dejstvo!

Ove slučajeve ispitale su nadležne institucije, pošto su za promociju ovih lažnih pakovanja korišćeni lik pevačice Bojane Stamenov i krivotvoreni sajt jedne beogradske TV stanice. Ako želite biti sigurni u originalnost i ispravnost preparata amazonsko oko za mršavljenje, uzimajte ga isključivo preko zvaničnog sajta proizvođača i u apotekama.

Sponzorisani linkovi:
f