Feature post image

Dugo su me mučili bolovi u ledjima, kolenu, krstima i nogama

Dugo su me mučili bolovi u ledjima, krstima, kolenu kao i nogama

Radio sam kao građevinac preko 45 godina, i zbog toga su me preko 20 godina mučili neprestalni bolovi u mišićima i u zglobovima. Bolovi bi obično krenuli od krsta, pa bi se spuštali na noge. I članci su mi bili natečeni.

Ipak, najviše me je mučio bol u kolenu, bio je to grozan oštar bol. Pretpostavljam da je to zbog povrede koju sam zadobio još u fudbalskim danima. Uvek sam bio baš aktivan i nisam planirao da prestanem da budem aktivan u penziji. Mislio sam da ću moći još više stvari da radim, i to stvari u kojima uživam. Imam vikendicu, baštu i unuke u gradu. Planirao sam da se svemu tome posvetim sad kad imam slobodnog vremena na pretek. Međutim bol u krstima i svi ti bolovi u nogama su me u svemu sprečavali.

Ali baš u svemu, čak i u običnim kućnim poslovima. Zbog konstantnog bola u donjem delu ledja nisu hteli da me puste da ja popravim nešto u kući jer su mislili da ću da se povredim. Zbog bolova u krstima i u nogama nisam mogao da radim na vikendici, zbog bola u ledjima i bola u kolenu nisam mogao da radim na bašti. A zbog natečenih članaka nisam mogao čak ni na pijacu.

O bilo kakvim zabavnim aktivnostima sa unucima sam mogao samo da sanjam. Šta više da Vam kažem… Nisam mogao ni sijalicu da zamenim.

Osećao sam se potpuno beskorisno. Jednog ponedeljka krenuo sam da sečem ogradu u bašti, nadajući se da neće i tad da me zaboli, kad me je presekao oštar bol u kolenu. Pošto sam bio sa komšijom Rankom, on je to video i rekao mi za Razbibol. Njegova žena Milica pati od artritisa, on od diskus hernije. Oboje su delovali oduševljeno Razbibolom.

Dugo su me mučili bolovi

Rekli su mi kako je ovaj potpuno prirodan gel toliko efikasan zbog izuzetno visoke koncentracije aktivnih supstanci. Pošto i sam imam baštu i verujem da su biljni sastojci bolji i zdraviji od veštačkih, odlučio sam da i ja naručim jednu tubu Razbibola za sebe. Odmah sam otišao na sajt i naručio Razbibol.

Za dva dana stigla mi je pošiljka i u njoj Razbibol. Čim mi se pojavio bol u kolenu, namazao sam ga. Istog momenta sam osetio olakšanje. Posle par minuta hlađenja, osetio sam kako mi greje kožu na bolnom mestu. Za nekoliko minuta bol u kolenu je nestao. Bio sam pesrećan! Kad god bi ga namazao, bol u donjem delu ledja je nestao, bolovi u nogama isto, kao i bol u krstima. Sve tegobe mi je ublažio! I zglobovi su mi mnogo pokretljiviji i nisu više natečeni.

Sada sa lakoćom mogu da se popnem uz bezbroj stepenica, da potrčim, pa čak i da vozim bicikl. Mogu da obavljam kućne poslove i sređujem baštu satima. Mogu da otputujem gde želim, do dece i unuka u gradu ili vikendice. Ponovo bez bolova mogu da se bavim svim aktivnostima kojima sam se bavio u mladosti. Nisam više okovan za kauč.

Zahvaljujući Razbibolu pozdravio sam se sa bolovima i nastavio svoj život bez tegoba i sa osmehom na licu, kao pre 20 godina.

Ljubiša Jovičević, 67 godina

Sponzorisani linkovi:
f