Feature post image

Ekstrakt Lista Manga kao Efikasna Zamena za Kofein

Ekstrakt lista manga je vekovima u upotrebi kod drevnih naroda, ali moderna medicina je tek nedavno počela da otkriva njegov pun potencijal.

Iako šoljica kafe može da predstavlja pravi ritual, sve češće se u medicinskim krugovima priča o negativnim posledicama stalne konzumacije kofeina.

Ne morate se odreći ovog napitka u svrhu uživanja ali možete na inovativan i prirodan način, bez kofeina, probuditi svoje potencijale, fokus i energiju, svakog izazovnog dana.

Otkrijte kako su naučnici otkrili blagotvorna dejstva ekstrakta lista manga. U lišću manga nalaze se mnogi sastojci koji blagotvorno deluju  na vaš organizam.

Aktivan sastojak lista manga je Mangiferin i on dokazano smanjuje upalne procese i oksidativna oštećenja na ćelijama mozga usled stresa. Zynamik direkt ili Zynamik u kapsulama, sadrži 60% mangiferina. On pozitivno deluje na koncentraciju na prirodan način, bez oscilacija u nivou budnosti i bez ikakvih neželjenih efekata. Uz dodatak vitamina B2, B6 i B12, dobijate sinergiju koja doprinosi smanjenju umora i očuvanju imunog sistema, uz pozitivan uticaj na psihičke funkcije. 

Devojka trci napolju

Na koje procese deluje ekstrakt lista manga?

Dokazano je da Zynamik deluje na:

  • Bolje pamćenje
  • Brže vreme reakcije
  • Veću snagu i energiju
  • Smanjenje iscrpljenosti
  • Smanjenje mentalnog umora
  • Lakši oporavak posle fizičkog napora
  • Bolju koordinaciju u sportskim aktivnostima
  • Smanjenje oštećenja mišića i boli usled fizičkog napora

Zbog toga, Zynamik se savetuje osobama koje su izložene prekomernom stresu, pojačanim kognitivnim i fizičkim aktivnostima, poput studenata, menadžera, sportista, programera i svih osoba koje su pod intenzivnim mentalnim i telesnim radom. Ova prirodna zamena za kofein, ekološki održiva, osigurava bolju koncentraciju i fokus.

Drvo manga

Efikasna Zamena za Kofein!

Kao energetski buster, koji stimuliše aktivnost mozga i oporavak usled različitih aktivnosti, Zynamik nema neželjenih efekata koje možete primetiti pri konzumiranju kofeina. Preterana upotreba kofeina dovodi do ubrzanog rada srca, povišenog krvnog pritiska, dehidracije, nervoze i negativnog uticaja na kardiovaskularni sistem. Ponekad se stvara i kofeinska zavisnost. Kod Zynamika nema preterane aktivacije nervnog sistema, što se dešava usled prekomernog unosa kofeina. Zbog toga on samostalno može služiti kao potpuno prirodna zamena za kofein. 

Ukoliko se ne možete odreći kafe ali želite da isprobate ovaj suplement – to možete slobodno uraditi jer ova dva elements u kombinaciji imaju i sjajno sinergijsko dejstvo.

Povećajte svoje performanse uz ovaj prirodan i efikasan proizvod, jedinstven na našem tržištu. Od sada je dostupan i za kupovinu online, na sajtu kompanije Nouvellune. Isprobajte i uverite se zašto su mnogi ljudi oduševljenim ovim čudom iz prirode!

f