Feature post image

Varikosette krema za vene upotreba i iskustva

Varikosette krema za vene mi je stvarno pomogla 

Pozdrav, ja sam Sanja Panić i želim sa svima da podelim svoje iskustvo sa jednom savršenom kremom za proširene vene. U pitanju je Varikosette krema! 

Nadam se da će nekima pomoći da se od njih izleče.

Proširene vene su problem koji se mahom javlja kod žena koje se bave poslove koji iziskuju dugo stajanje na nogama. Pored toga što ova boljka izaziva nesnosan bol, i pulsiranje u nogama, ona uopšte nije estetska.

Moje tužno iskustvo sa proširenim venama

Ja sam frizerka već dvadeset godina i zaista uživam u svom poslu. Ipak njegova najveća mana je ta što po ceo dan provodim na nogama. Onda se vratim kući gde me čekaju razne obaveze, kuvanje ručka, ribanje kuće, sređivanje dvorišta. Sve to od mene traži da ostatak dana provedem u stojećem položaju.

Ranije mi nije bio problem da obavljam sve ove poslove. Uz to sam imala i malu decu na koje sam neprestano pazila i sa kojim sam trčala po parku. Ali kako je vreme počelo da odmiče, primetila sam kako se pojavljuju čvorići na venama. To je bio tek početak, ubrzo su postale toliko uvećane da se mogla videti cela linija vene duž noge.ruzne-vene-na-nogama

Bila sam stvarno očajna

Prestala sam da nosim haljine, suknje i šorceve koje sam ranije obožavala. Još od mladosti su mi svi govorili kako imam prelepe duge noge i volela sam uvek da ih otkrivam. Možete misliti koliki je to bio poraz za mene kada sam morala da ih se odreknem i da u svakoj prilici nosim pantalone i široke farmerice. Nisam mogla nositi uske farmerice. Nažalost, čak bi mi i one izazivale neprijatan osećaj jer su mi blago zatezale butine i listove.

Najgore je bilo kad su svi oblačili haljine i suknje, a ja moram da prikrivam svoje ružne noge. Toliko sam se stidela svojih nogu da sam prestala ići na plažu sa prijateljicama.

Postajala sam očajna, pa imam tek četrdeset i dve godine, nisam starica, ni ne osećam se staro. Još i mladoliko izgledam pa su svi mislili da imam tek tridesetak godina. A moje noge sa proširenim venama su izgledale kao noge neke starice, a kao takva se sigurno nisam osećala.

Šta mi je rekao doktor

Počela sam tražiti koja je to najbolja krema za vene i kapilare. Otišla sam kod doktora i to tek kad me je muž naterao. Više nisam mogla oslanjati na levu nogu koja je počela da otiče. Doktor mi je rekao da imam varikozitet odnosno varikozni sindrom, što je drugi naziv za proširene vene i da se on teško leči.

Naime, postoje dve vrste proširenih vena, jedne su površinske, koje ja imam, i tada se vide čvorići od vena po čitavoj nozi. Druge, su dubinske proširne vene koje se ne vide jer su te vene duboko, između kostiju i mišića. Dakle, ako imate jake bolove u nogama, oticanje nogu to može značiti da imate proširene vene, ali da je proširenje dubinsko.

Isto tako, doktor mi je rekao da je jedno od rešenja operacija. Ali čak ni ona nije pouzdana jer ne otklanja uzrok problema. Kako sam morala da nastavim sa poslom frizerke da bih pomogla deci da odu na fakultet, operacija meni nije dolazila u obzir. To nije imalo smisla jer bi se problem proširenih vena vremenom vratio.

Osim ovog saveta doktor nije imao neke posebne savete kako da mi pomogne. Prepisao mi je kreme koje mi nikako nisu pomagale. Ali ja sam nastavljala da ih mažem sa nadom da će njihovi efekti kad tad doći.

Imam brata u Kanadi koji mi je odatle slao čarape za proširene vene. One su mi donekle pomogle da otok na levoj nozi držim pod kontrolom, ali ni to nije bilo pravo rešenje. Moje stanje je bilo sve gore, više nisam mogla ni hodati, čak su mi i rekli da osobe sa proširenim venama u krajnjem slučaju mogu završiti kao invalidi. Nisam nikako htela da se to desi, moja cela porodica je zaisila od mojih prihoda.

Varikossete krema kao idealno rešenje

Očajna pretraživala sam na internetu šta sve može da pomogne kod proširenih vena, čitala sam po forumima ove teme i dopisivala se sa članicama. Jedna žena mi je tada preporučila da probam Varikosette – po njenim rečima to je najbolja krema za vene na našem tržištu.

Moram reći da sam isprva bila sumnjičava, toliko sam krema i preparata probala, toliko novca dala, a ništa nije pomoglo, pa sam mislila da je ovo samo još jedan trik. Ali, vođena njenim pozitivnim iskustvom naručila sam Varikosette kremu koja mi je stigla nedelju dana nakon poručivanja.

Kako ova čudotvorna krema deluje?

Ista žena sa interneta mi je rekla da prve rezultate očekujem već u nedelju dana, sumnjala sam u to, ali sam htela baš da probam. Dakle, mazala sam ovaj gel za vene svaki dan i zaista, nakon dve nedelje je počelo povlačenje proširenih vena.

Verujte mi, mojoj sreći nije bilo kraja! Nastavila sam sa mazanjem Varikosette kreme i kupila još jedno pakovanje. Mazala sam je redovno dva i po meseca i za to vreme sam sasvim rešila problem proširenih vena. Zvuči nestvarno, ali to se zaista dogodilo.

varikosette krema upotreba

Nisam mogla da verujem da je neki lek za vene ovako delotvoran, i čudila sam se što svi ne znaju za Varikosette kremu kada ona predstavlja najbolji način da se rešite ružnih proširenih vena.

Došlo je prvo leto, a moje noge su bile kao pre, izgledale su kao da nikada nisam ni imala ovaj problem. Mogla sam ponovo da hodam i normalno da se krećem, otoci i bolovi su nestali. Sve svoje obaveze sam mogla ponovo da obavljam sa uživanjem, a bila sam skroz očajna i nisam znala šta da radim.

Probajte Varikosette za proširene vene, nećete se pokajati

Ja želim da i vi budete ovako srećni kao i ja, od rešenja problema vas deli samo jedan korak, a to je da naručite ovu kremu. Moja namera je da svi čuju za ovaj čudotvorni proizvod, jer odgovorno tvrdim da bi trebalo da ga koriste svi koji imaju ovaj problem.

Ima još jedna dobra stvar, cena Varikosette kreme je trenutno na akciji. Ako poručite sa sajta možete je dobiti po duplo manjoj ceni nego što se inače prodaje po apotekama. To je stvarno neverovatno, jer ovakav proizvod na biljnoj bazi dobijate po zaista niskoj ceni u odnosu na njegov kvalitet.

Dakle, od prelepih i zdravih nogu vas deli samo mesec, dva redovnog korišćenja ove kreme i ponovo ćete imati predivne noge kao ranije, bez bolova, bez ikakvih problema. Bićete ponovo zdravi i moći ćete neometano da se krećete.

Krema se obično naručuje preko oficijelnog sajta proizvođača, ali se može naći Varikosette u apotekama.

kako-sam-se-otarasila-vena
Sanja Panić

Nadam se da sam uspela da vas ubedim da naručite Varikosette, jer ovo je jedna od najboljih investicija u koje sam uložila. Kliknite na link ispod i naručite vašu kremu u pola cene, stići će vam u kratkom roku i tada će vašim mukama doći kraj.

Zvanični sajt za poručivanje kreme!

f