Feature post image

Alp rose krema za podmlađivanje lica – iskustva

Za ženu ništa nije tako poražavajuće kao kad primeti prve znake starenja kože. Svaka žena ima želju da zauvek izgleda mladoliko, te zato pojava bora, podočnjaka i svih ostalih nesavršenosti na koži čine da se osećaju nesigurno kada je u pitanju njihov izgled. Upravo na tome profitiraju farmaceutske kompanije prodajući preskupe preparate koji zapravo ne pomažu damama. Sva sreća pa postoji i jedan proizvod koji dokazano pomaže već posle 16 dana korišćenja. U pitanju je ALP rose krema.

Ova anti-age krema je specifična po tome što se pravi od alpske ruže iz koje se posebnom tehnologijom izdvajaju matične ćelije. Te ćelije pomažu u obnovi kože lica.

Nastavite sa čitanjem i saznaćete sve što je potrebno o ovoj jedinstvenoj alpskoj kremi. Objasnićemo kako funkcioniše i koji su njeni benefiti. A uz to pročitaćete iskustva korisnica koje su je već isprobale, kao i komentare poznatih ličnosti koji za nju već odavno znaju.

Glavne karakteristike alpske ruže

Kao što smo već napomenuli, alpska ruža (Rhododendron Ferrugienum) je osnovni i glavni sastojak koji ima ALP krema za lice. Primetićete da je ova vrsta ruže jedna zaista posebna biljka. Naime, ona raste samo na veoma nepristupačnim mestima i najvišim planinama. Može se naći na Alpima, Pirinejima, Apeninima. Dakle, veoma je nepristupačna.

Ima karakteristične ružičaste cvetove i raste u grmu. Listovi su joj eliptični, deblji i tvrdi prilagođeni tome da zadržavaju dosta vode. Korenje seže duboko u zemlju, a umesto stabla cvetovi rastu iz grana. Čitava anatomija biljke je okrenuta ka tome da izdrži teške vremenske uslove koji su karakteristični za planinsku klimu.

Sama priroda njenog staništa ju je učinila izuzetno izdržljivom na razne spoljašnje faktore. Ovo je biljka koja raste do jednog metra na 3000 metara nadmorske visine. Toliko je izdržljiva da može živeti čak i do sto godina. Prilagođava se svim vremenskim prilikama, i visokom UV zračenju, suvom, hladnom vremenu i iznenadnim temperaturalnim promenama.

U opstanku joj najviše pomaže dehidrin – protein čija je namena da skuplja vodu. On na taj način štiti biljku od velikih hladnoćam, kao i od suvih i vetrovitih perioda. Tako biljci nije konstantno potrebna voda, već samu sebe napaja iz sopstvenih rezervi.

alpska ruza izgled biljke
Alpska ruža – Rhododendron Ferrugienum; Foto: Pixabay

Kako to matične ćelije brišu bore?

Matične ćelije su ćelije koje ne pripadaju ni jednoj posebnoj vrsti ćelija. One su izvor svih ćelija koje se dalje iz njih razvijaju. Dakle, od matičnih ćelija su nastale sve ćelije koje imate u telu. Služe za regeneraciju tela.

One su nespecijalizovane, što znači da se mogu transformisati u bilo koju drugu ćeliju koja je telu potrebna. Njihova uloga u telu je izuzetno bitna i pomažu lečenju raznih degenerativnih bolesti kao što je MS (multiple skleroza).

Kako matične ćelije deluju na lice? One su sastojci ALP rose kreme. U nju dospevaju  PhytoCellTectTM tehnologijom. Ona funkcioniše po principu svakog prirodnog organizma koji se samostalno regeneriše. Zato je alpska krema jedan sasvim prirodan ali revolucionaran proizvod.

Telo starenjem stvara bore na licu kao i druge nesavršenosti na koži. Kolagena u koži ima sve manje, pa se ona vremenom opušta i gubi svoju mladolikost. Matične ćelije u kremi alpske ruže pomažu vašem licu tako što kada je nanesete počinje proces regeneracije vašeg lica.

Prostije rečeno, stvaraju se nove ćelije u koži, obnavlja se kolagen, a lice postaje hidrirano. Samo matične ćelije i ništa drugo ne može biti ovoliko učinkovito. Korišćenjem ALP rose kreme vi praktično sasvim obnavljate vaše lice.

Ovakva tehnologija kao i sama krema je toliko nova, da je mahom nepoznata, sem u najvišim slojevima društva koji je već neko vreme koriste.

ALP rose krema svi benefiti za lice

Kada je u pitanju starenje kože, bore nisu jedino što pokazuje da vaše lice nije više toliko mladoliko. Konstantan manjak sna utiče na pojavu tamnih kolutova oko očiju koje ni jedna šminka ne može pokriti kako valja. Pojavljuju se i druge nesavršenosti kao što su raširene pore, što pokazuje da vaše lice više nije glatko kao ranije.

Usled nedovoljnog ispijanja vode, kao i starenja organizma lice polako postaje dehidrirano i suvo. Pa čak i da ste u mladosti imali masan tip kože, ona će što ste stariji biti suvlja. Samim tim postaće i osetljivije, pa ćete primećivati crvenilo.

Još jedna nesavršenost kože lica koje dame pokušavaju da prikriju jesu pege na licu. One nastaju najčešće usled neumerenog izlaganja UVB zracima. Svaku vašu lošu odluku koža zapamti, pa preterano izlaganje suncu može kasnije poruzrokovati nastanak tih pega koje nikako nisu prijatne za oči.

Ono što je najbolja stvar kod ALP kreme jeste da sve ove nesavršenosti otklanja za svega 16 dana korišćenja. Već smo spomenuli da je hidrin sastojak alpske ruže. Nanošenje ove kreme na lice ono će opet biti hidrirano. Podočnjaci će se povući, a pore će se ponovo umanjiti. Regeneracija kože će dovesti dotle da će se vaše pege sve manje videti, a na kraju će se sasvim povući.

Šta ALP rose čini drugačijom od ostalih krema za podmlađivanje

ALP krema za podmlađivanje lica je korišćena od strane mnogih žena i dobar postotak njih je impresioniran rezultatima. Najbolje od svega jeste što ćete vrlo brzo videti prve rezultate, već posle nekoliko dana korišćenja povući će se prvo najmanje bore. Da bi posle 16 dana vaše lice izgledalo i do 10 godina mlađe.

Šta ovu kremu čini toliko delotvornom, a druge ne. Na tržištu se nalazi veliki broj krema koji suži upravo podmlađivanju kože, takozvane anti age kreme. Ipak njihovi rezultati dolaze prilično sporo ili ne obnove sasvim kožu lica. U njihov sastav ulazi Q10, glicerin, kolagen, hijaluron. Veruje se da ako veštački na lice stavite ove sastojke koža će ih upiti i podmladiti se.

Istina je da koža skoro ni ne upije ništa od ovih sastojaka, te zato ni nema poboljšanja.

Sa matičnim ćelijama su stvari nešto drugačije. Ne stavljate na sebe veštačke sastojke, pa da se od vašeg lica očekuje da ih apsorbuje. Ovo je najbolja krema protiv bora jer korišćenjem na lice nanosite matične ćelije kojima onda dajete prostora da obave svoju magiju. One dobijaju informaciju da je potrebno regenerisati ćelije kože što one upravo i rade.

Sistem je fantastičan i u potpunosti preuzet od načina funkcionisanja prirode. Regeneracija je spontana i nikako veštačka. Upravo je to ono što kremu alpske ruže čini toliko boljom u odnosu na sve druge kreme za podmlađivanje.

Kako se koristi krema alpske ruže?

Upotreba ALP rose kreme, nema nikakvih posebnih zahteva. Sve što je potrebno jeste da na svoje nekih pola sata pre spavanja nanesete malo kreme. Onda masirajte lice kremom narednih par minuta sve dok se krema ne rasporedi ravnomerno po čitavoj koži.

Možete slobodno koristiti kremu i na području vrata, pa čak i dekoltea.

Ne preporučujemo vam da stavljate više kreme nego što je to potrebno ili da je nanosite više puta dnevno. To neće ubrzati proces regeneracije. Jednom u dvadeset i četiri časa je sasvim dovoljno. Ono što se od vas traži jeste redovnost, da uvek kremu stavljate u otprilike slično vreme.

Efekte kreme ćete videti posle nekoliko dana. Ipak ako prestanete da je koristite i posle punih efekata koža će se opustiti. Zato je neophodno da je stalno nanosite. S tim što kada budete bili zadovoljni sopstvenim licem moći ćete je stavljati jednom u par dana, čisto da biste održavali trenutne rezultate.

Iskustva korisnica sa ALP rose kremom

Bila sam jedna od najlepših devojaka u mojoj gimnaziji, pa sam se još od tad navikla na konstantnu pažnju muškaraca. Komplimenti su bili deo moje svakodnevnice. Onda su počele brige odraslih ljudi, posao, deca, nisam se naspavala kako treba od kad sam se porodila prvi put. Ipak najviše sam ostarela kad je moj muž oboleo od raka debelog creva. Toliko brige i vremena provedenog po bolnicama, sav kućni budžet se sveo na mene, a trebalo je i decu vaspitavati.

Briga o tome kako izgledam se svela na minimum. Hvala Bogu, muž mi je preživeo i oporavio se, ali moje lice nikada nije. Osetila sam da sam mu zbog toga postajala sve manje privlačna i to mi je postala velika frustracija.

Srećom, čula sam od kumine prijateljice da joj je krema dosta pomogla. I zaista, žena je 10 godina starija od mene, a izgleda kao da je mlađa. ALP rose krema je naručena, a iskustva su fenomenalna.

Opet sam počela da se osećam privlačnom kako godinama nisam. Obnovila sam se i u kozmetičkim salonima i kod frizera, a muž me je ponovo zaljubljeno gledao. Sad se osećam toliko poletno da mi ništa više ne pada teško. Preporučujem ovu kremu, meni je mnogo pomogla.

Ranka 47

Imala sam fobiju od ogledala koliko sam počela da mrzim svoje lice. Nije mi se nigde izlazilo, bila sam blizu pada u depresiju, a za sve to su bile duboke pore na čelu i oko usana.

Sa 40 sam izgledala kao starica. Srećom, čula sam za ALP rose i videla na licu mesta njegova dejstva. Verujte mi posle dve nedelje korišćenja najdublja bora na čelu se mnogo manje videla, a pore su mi se skupile. Lice je ponovo bilo glatko i mekano. Prezadovoljna.

Ina 44

Upozorenja i kontraindikacije

ALP krema je klinički testirana i potvrđena je njena bezbednost za korišćenje. Napominjemo još jednom da je motiv čitavog nastanka proizvoda taj da bude u skladu sa prirodom. Korišćena je nepristupačna i lekovita alpska ruža i matične ćelije. Dakle, alpska krema je u potpunosti prirodna, a sastojci su određeni u srazmeri koja je za kožu lica idealna.

Stoga, ne postoje nikakva posebna upozorenja i kontraindikacije vezane za nju. Nije pronađen ni jedan slučaj gde je krema izazvala neke neželjene posledice. Isto tako niko nije prigovorio kako ALP rose krema uopšte nije delovala.

Proizvođači kreme čak kažu da ona ima toliko doboro dejstvo da može doći do poboljšanja od čak 95%. Ove cifre mogu biti i malo nerealne, ali ono u šta možete biti sigurni jeste da će do zatezanja vaše kože lica neminovno doći ako pravilno koristite ovaj proizvod.

Samo korišćenje alpske ruže po sebi nema neke posebne kontraindikacije. Ipak bi trudnice i dojilje morale biti pažljive. Ne zbog toga što postoji mogućnost od nekih posebnih neželjenih dejstava, već prosto iz činjenice što alpska ruža još uvek nije testirana tačno u tu svrhu.

Dakle, pri korišćenju alprose kreme ne postoje nikakve zabeležene kontraindikacije, te je možete bezbedno koristiti.

Poznate ličnosti koje preporučuju ALP rose kremu

ALP rose krema nikako nije prevara, ona je poznata čak i u Holivudu, koriste je i glumci i top modeli i to je tamo dobro čuvana tajna. Naša glumica, Katarina Radivojević je svakodnevno koristi već neko vreme i sasvim je zadovoljna rezultatima.

Alp rose krema omiljena kod glumica
Katarina Radivojević

Kao od glumice, od nje se očekuje da stalno izgleda perfektno. Međutim, nekad ni šminka ne može prikriti znake umora. Uz to njen životni stil je takav da konstantno putuje, snima filmove i serije i glumi predstave na različitim lokacijama u svetu.

Trenutno radi na tri pozicije Los Anđeles – Moskva – Beograd. Dosta putuje i često ne uspeva da se naspava kako valja. Čim se poremeti spavanje to odmah utiče na izgled lica.

Pored toga, Katarina je pod konstantnim stresom zbog raznih predstava i serija u kojima učestvuje i za koje joj je stalo da dobro prođu kod publike. Uz sve to, ona mora uvek lepo da izgleda. Nije baš lako non sto izgledati najbolje što se može, a nekad se ni nema vremena za punu negu.

Katarina je od jedne rediteljke čula za alp rose kremu i odmah je naručila. Kaže da je posle četiri dana počela da primećuje rezultate. Da su se prvo povukle manje bore, pa onda i one koje su dublje. A podočnjaci su postali prošlost.

Kao što možete videti na slikama, naša Katarina izgleda odlično i bez grama šminke na sebi. Za sve to je zaslužna ALP rose krema!

Gde kupiti ALP rose i koja je cena?

Iako se dosta više koristi u svetu ALP rose se u Srbiji može kupiti samo preko interneta, nema je u apotekama. Odlaskom na oficijelni prodajni sajt ćete biti sigurni da ste naručili pravi proizvod. Kao i svaki dobar proizvod i ovaj ima dosta imitacija koje nemaju jednako dobre rezultate.

Ako naručite kremu alpske ruže sa sajta dijeta mesečeve mene dobićete poseban veliki popust. Inače je cena kreme 8920 dinara, ali samo kod nas je možete kupiti za 50% manju cenu. To znači da je za ALP rose cena 4460 dinara i to samo ako je poručite sa našeg sajta.

PORUČIVANJE KREME ALP ROSE

Samo uz par klikova ćete doći do savršene kože lica o kojoj sanjate.

Trenutno je dostupna ALP rose krema u tri balkanske države. Šta treba da radite? Jednostavno kliknite na naziv zemlje u kojoj se nalazite i naručite svoju kremu i to sa extra popustom.

SRBIJA 

BOSNA I HERCEGOVINA 

MAKEDONIJA 

f