Feature post image

zlatna maka iskustva | maca prah

ZLATNA MAKA ISKUSTVA | MACA PRAH 

Zlatna maka ((ili Peruvian maca, tj. Lepidium meyenii ) je biljka sa visokih, peruanskih Anda.Na našoj planeti još uvek postoje velika prostranstva koja mogu da iznedre ono što ne može nijedna laboratorija. Moć lekovitih biljaka iz takvih predela još uvek je inspiracija za mnogobrojna naučna istraživanja. Među najmoćnijim su peruanska zlatna maka i una de gato (macija kandza) .

ZLATNA MAKA JEDNA OD NAJLEKOVITIJIH BILJAKA SVETA

Svi koji se imalo razumeju u prirodnu medicinu znaju da je u njoj ključna stvar čistota energije. Bez obzira o kojoj metodi se radilo, čista energija može da podstakne (samo)isceljujuće procese čak i kod najtežih oboljenja. Takav je slučaj i kad je reč o fitoterapiji, tj. primeni lekovitih biljaka.Jer, kao sto svaki zeleni čaj nije iste lekovitosti i snage, tako ni lekovite biljke iz ne baš čistih predela ne mogu da se mere sa onima koje dolaze iz najčistijih predela Planete, kao što su npr. peruanski Andi odakle nam dolazi biljka maca tj. zlatna maka

ZLATNA MAKA ISKUSTVA

Maca prah harmonizuje hormonski sistem.Zlatna maka u prahu daće vašem organizmu dnevnu dozu energije, raspoloženja, vedrine. Njena moć, koja se ogleda u slojevitosti delovanja,ali i dovođenju u balans hormonskog sistema,potiče od njenog izvorišta. Lekovita peruanska maka, koja raste na 4000 metara nadmorske visine, poseduje izuzetna lekovita svojstva i alkaloide kojih nema u drugim biljkama.Poremećaji hormonalnog sistema, čiji je generator pre svega stres, toliko su česti da su nedavna istraživanja pokazala da svaki drugi čovek na planeti ima neki od poremećaja u radu hormona. Vremenom, kod oba pola dolazi do disfunkcije endokrinog sistema,a rezultat je sve više neplodnosti i impotencije.Nadalje, tu su i ona neizbežna stanja u kojima se svi u određenom životnom dobu nađemo. To su PMS, menopauza i andropauza.

Maca prah za bolji seksualni život

Zlatna maka, biljka sa jakim lekovitim potencijalom, poznata je od davnina kao deo tradicionalne medicine, ali zahvaljujući rezultatima koji se postižu njenom upotrebom, kako na fizičkom tako i na psihičkom nivou, sve više pobuđuje i pažnju naučnika.Ukoliko se maca prah redovno unosi od 2 do 5 g  dnevno, ova prava riznica minerala(kalijum, kalcijum.gvožđe, jod, magnezijum),aminokiselina, alkaloida čuvenih po svom direktnom delovanju na hormonalnu ravnotežu, oslobađa nas niza neprijatnih stanja i  poboljšava kvalitet našeg života, pa i seksualnog,  koji postaje neuporedivo  bolji.

MACIJA KANDZA zvanično najlekovitija biljka sveta !

Već duže od 30 godina neprekidno se ispituje čudotvorno pozitivni učinak mačije kandže(Una de Gato, tj. Uncaria tomentosa) na ljudski organizam, a da nije reč o bilo kakvom preferiranju, dokazuje i činjenica da ju je čak i Svetska zdravstvena organizacija (SZO) 1994. godine proglasila najmoćnijom i najznačajnijom lekovitom biljkom otkrivenom u poslednjih 300 godina i promovisala u – biljku 21. veka!
Macija kandza je tropska drvenasta puzavica,a raste isključivo u vlažnim i nezagađenim prašumama peruanske Amazonije.Njena lekovita svojstva odnose se pre svega na koru, koja sadrži ćak 67 sastojaka. Međutim, ono što je još veći plus mačije kandže,od 67 njenih lekovitih sastojaka ćak 53 postoji samo u ovoj čudesnoj puzavici.Podstiče obnavljanje DNK.Čak 30 godina trajala su naučna istraživanja,ne bi li se sa sigurnošću moglo reći sve ono što je kvalitet mačije kandže; ima snažne antivirusne,protivupalne, ,antimutagene,antibakterijske, , antioksidantne i imuno-stimulativne efekte na ljudski organizam. Značajno je to što una de gato ekstrakt  značajno povećava otpornost svake ćelije našeg tela i time nas štiti od prevremenog starenja.Poznato je i da una de gato ubrzava zarastanje rana i izuzetno snažno deluje na imunitet,povećavajući ga u veoma kratkom roku za 50-60%.Macija kandza između ostalog sadrži triterpenoidne saponine, koji sprečavaju pojavu nekih vrsta tumora, podstiču obnavljanje DNK ćelija i sprečavaju njihovu mutaciju. Najnovija istraživanja pokazala su da pomaže i kod Alchajmerove bolesti

zlatna maka u prahu
zlatna maka u prahu

 

ZLATNA MAKA I MACIJA KANDZA DELOVANJE

ZLATNA MAKA DEJSTVO
ŽENE: PMS, neredovna menstruacija, policistični jajnici, menopauza, plodnost, energija
MUŠKARCI: potencija, pokretljivost i broj spermatozoida, problemi sa prostatom,andropauza, plodnost, energija
MACIJA KANDZA DEJSTVO
Plemena Amazona preko 2.000 godina njome uspešno lece upale, virusne infekcije, artritis, reumatizam, astmu,ginekološke probleme, gonoreju, bolesti,urinarnog trakta, gastritis,čir na želucu, različite vrste tumora, bolesti srca i kardiovaskularne tegobe,
cirozu jetre…

MACA PRAH NUSPOJAVE

Dojilje i trudnice ne bi smele konzumirati maca prah dok bi osobe sa visokim krvnim pritiskom i bolestima štitnjače obavezno trebali potražiti savet od lekara.

ZLATNA MAKA NEGATIVNA ISKUSTVA

Kao i kod mnogih drugih čudotvornih preparata koji se reklamiraju pripazite se zloupotreba.Zlatna maka deluje samo ako je prirodna i čista.Maca prah je zelenkast,tako da se pričuvate bledožućkastih praškova sa čudnim ukusom i mirisom.Takođe sa vremena na vreme se pojave lažne maca kapsule .Budite oprezni i ukoliko nabavite maca prah ili maca kapsule obavezno tražite potrebne deklaracije i potvrde od proizvođača da je u pitanju čista zlatna maka.

Pročitajte obavezno i tekst graviola čudotvorna biljka iz Amazona !!

zlatna maka iskustva | maca prah 

Sponzorisani linkovi:

3 mišljenja na temu „Ateroskleroza simptomi i prirodno lečenje“

Dragan Mihajlović
18/12/2013 08:41

Gelatinizirana maka, kao što je Zlatna Maka, 3-5 je puta je efikasnija..jer se zbog raskinutih dugih skrobnih lanaca bolje resorbuje i zbog svoje koncentrovanosti :)

gordan
28/09/2014 11:15

PIJEM ZLATNU MAKU VEC MESEC DANA DA LI JE MOGUCE DA VEC 3 ZADNJE EAKUACIJE BUDU POLA BELE POLA SMEDJE KAO RAZLOG STO PIJEM OVAJ PRIRODNI PREPARAT JER RANIJE SAM IMAO NORMALNU BELICASTU BOJU SPERME

jelena
07/11/2014 14:38

mozete li mi reci je li : maca prah i zlatna maca isto?

f