Feature post image

Graviola lek za rak iz prirode | graviola kapusle

GRAVIOLA LEK ZA RAK

Graviola je u zadnjih nekoliko nedelja apsolutni hit na Internetu ! Brojni časopisi,internet portali,grupe i stranice na FB pišu o čudotvornoj biljci poreklom iz Srednje i Južne Amerike kao o prirodnom leku za rak.Obično ovakve vesti „procure“ tek nakon nekog događaja vezanih za farmaceutsku industriju.Tragom tih vesti došli smo do zapanjujućih podataka o istraživanjima vezana za ovu biljku,ali o tome ćemo pisati nešto kasnije.

Graviola leči rak 

Annona muricata ili graviola  je zimzelena biljka kao što smo već rekli poreklom iz prašuma Južne i Srednje Amerike.Njen sekret kao i razni delovi stabla,uključujući korenje,lišće,koru,seme i samo voće vekovima se koristi u narodnoj medicini domorodačkog stanovništva.U Amazoniji se koristi  graviola za bolesti srca,artritis kod problema sa jetrom,takodje za lecenje astme i sl.Sve je to dokumentovano od strane farmaceutskih kompanija i držano u najvećoj tajnosti.Ono što se danas zna to je da graviola uništava ćelije raka na potpuno prirodan način i pri tom je jača od hemoterapije .Graviola na selektivan način uništava maligne ćelije i to sa čak 10.000 jačim učinkom od hemoterapije.

Graviola lečenje – kako čudotvorna biljka deluje ?

  • uništava maligne ćelije a da pri tom nuspojava nema ( jake mučnine,opadanje kose,nagli gubitak težine).
  • za vreme lečenja graviola primetno jača i štiti naš imunitet
  • pojačava životnu energiju obolele osobe i uspostavlja normalan rad unutrašnjih organa

Rađeni su mnogi laboratorijski testovi na ekstraktu iz graviole i jedna ugledna američka laboratorija je došla do sledećih rezultata:

graviola lek za rak iz prirode

Graviola ubija i uništava maligne ćelije od čak 12 vrsta karcinoma(rak dojke,rak debelog creva,rak pluca,gušterače,prostate).Na spojevima svojih stabala nalazi se ekstrakt jači od ađriamicina do čak 10.000 puta ,koji se najčešće koristi u hemoterapiji.Graviola kao lek je delotvorna i kod gljivica,raznih vrsta bakterija,parazita,pomaže kod nervne napetosti i za lečenje depresije,reguliše krvni pritisak i dr.Naravno do ovih saznanja se nije tako lako došlo,u svetu kojem živimo treba decenije da prođu da bi ovakve informacije procurile.Farmaceutske kompanije puste takvu vest tek nakon što već imaju svoj patent tj lek na policama.Jer tad im je u interesu da obaveste populaciju o čudotvornom leku.

Kod graviole je to išlo malo drugačije – kao u španskoj seriji !

Graviola protiv farmaceutske  mafije 

Farmaceuska kompanija  koja je želela da materijalizuje  ovo otkriće naišla je na problem u svom federalnom zakonu u kojem piše da se prirodni sastojci ili biljka ne mogu patentirati, tako da kompanija nema način da izvuče ozbiljan profit iz stabla Graviole koje je kako smo već ranije napisali kompletno prirodno. U tajnosti su vršeni eksperimenti i nakon uloženih 7 godina u istraživanje,pokušali su da sintetizuju najjači Graviola sastojak direkt iz stabla i da proizvedu Graviola klon !!! Sa takvim GMO klonom su hteli izaći na tržište na kojem bi sigurno profitirali.Tu su naleteli na zid ,bedem i milioni dolara su propali .

Graviola tj njen izvorni plod se nije replicirao,jednostavno priroda je odnela pobedu.Ceo projekat je zaustavljen a kompanija je odlučila da ne objavi ni jedan rezultat,što je složićete se najgore u celoj priči.Do javnosti je vest procurila zahvaljujući čoveku-istraživaču iz pomenutog Graviola tima ,koji nije mogao očigledno živeti sa tim i rizikujući svoju karijeru obratio se udruženjima i kompanijama koje se bave zaštitom Amazonskih šuma i lekovitog bilja.Na taj način svet je saznao za čudotvornu biljku iz Amazona,ali opet kažemo u svetu u kom živimo to je izgleda jedini način.Uvidom u dokumentaciju došli smo do  podataka koji su se decenijama krili od javnosti još 1976 godine, prva istraživanja je sproveo Nacionalni centar za istraživanje raka.Deo iz njihovog izveštaja:“Graviola “stabljike i lišće su delotvorne  u napadu i uništavanju malignih stanica.Ovo nije nikad objavljeno u internim izveštajima niti u javnosti..Nakon tog izveštaja usledili su i mnogi drugi takođe van očiju javnosti.

Od ovoga bi se mogao napraviti pravi Holivudski blockbuster ! Glumile bi same zvezde – filantropi,zaštitnici šuma…Nakon čega bi nam posle par godina izbacili potpuno prirodne graviola kapsule za lečenje raka !  Tako to obično ide danas i više puta je potvrđeno u praksi  !

Graviola iskustva

Graviola se danas može pronaći u Kolumbiji,Peruu,Venecueli,na Karibima,u jugoistočnoj Aziji i u Africi.Živi u vlažnim podnebljima,na područjima sa relativno toplom zimom,jer biljka ne može da opstane na temperaturama ispod 5 stepeni.

Graviola sok se pravi od ploda koji takođe možete jesti i sirov.Ukus podseća na kombinaciju jagoda,ananasa,kokosa i banane – slatkast ukus i kako upućeni tvrde veoma aromatičan.Pronašli smo odličan video zapis na youtube,pa ćemo ga ovom prilikom i podeliti sa vama.

GRAVIOLA LEČI RAK VIDEO

 

NAPOMENA :semenke graviole su toksične i ako dođete do ove biljke ,vodite naročito računa o tome da ih pravilno odstranite.

Ukoliko imate iskustva sa gravioliom slobodno napišite vaš komentar !

Pročitajte još neke od naših tekstova na blogu : divlje origano ulje, zdravo jezgrasto voće, zašto je mediteranska kuhinja najbolja, kako ukloniti akne na licu,kako se lece gljivice na noktima nogu i ruku.

Graviola lek za rak iz prirode

Sponzorisani linkovi:

3 mišljenja na temu „Ateroskleroza simptomi i prirodno lečenje“

Anastasija Hristic
07/08/2013 13:34

gde moze the se nabavi graviola u srbiji?

Katalin Molnar
21/08/2013 20:20

Bila bih zahvlna kada bi mi neko rekao gde se moze naci u Srbiji?

Jovanka Lepherc
21/08/2013 21:18

O TOME SE STALNO PISE A NIKADA NIKO NIJE NAPISAO KAKO DA DODJEMO DO NJE?

f