Feature post image

Antiparazitni program dr Clark iskustva

Upoznajte antiparazitni program dr Clark

Antiparazitni program doktorice Hilde Klark (Hulda Regehr Clark) spada u one malobrojne „terapije čišćenja organizma“ koje i nakon više godina od pojavljivanja i dalje bude interesovanja kod ljudi  i to u globalnim razmerama. Razlozi su svakako u tome što je antiparazitska terapija veoma efikasna u lečenju čak i najtežih bolesti, među kojima prednjači karcinom. O tome svedoče brojne naučne studije, a iskustva sa antiparazitnim programom Vam je najbolje potražiti od samih obolelih, koja se mogu pročitati na medicinskim, alernativnim forumima i portalima, popularnim socijalnim mrežama gde prednjači Youtube zbog većeg broja video materijala.

Malo je koja terapija izazvala toliko interesovanje kao što je antiparazitni program dr. clark , on je zasnovan na tinkturi crnog oraha, prahu divljeg pelina i karanfilića. U nastavku detaljnije o njemu..

Čišćenje organizma i terapija doktorice Clark

Osamdesetih godina prošlog veka ustanovljen je antiparazitni program – potpuno nov pravac u razvoju medicine zahvaljujući opsežnom istraživanju američke lekarke dr Hilde Reger Klark (1928-2009), koja je svetskoj javnosti predočila revolucionarne uvide u stvarne uzroke bolesti, od kojih su mnoge do tada smatrane apsolutno neizlečivima, ponudivši jedinstvene metode za njihovo izlečenje .

Istovremeno hvaljena i osporavana, ta naučnica je tokom života izlečila više od 20.000 pacijenata obolelih od karcinoma i drugih teških bolesti, pa i danas vlada ogromno interesovanje za njene metode, rezultate i zaključke.

Hilda Klark bila je fiziolog, biofizičar, praktičar i autorka nekoliko knjiga o alternativnoj medicini, među kojima su najpoznatije „Terapija za sve bolesti“ iLek za sve vrste raka“ veoma popularne i danas.  Ona je magistrirala medicinu  još na kanadskom Univerzitetu Saskačevan, a doktorsku disertaciju iz oblasti fiziologije odbranila je na Univerzitetu Minesota.

Krajem sedamdesetih godina napušta istraživanja koja je finansirala američka vlada i započinje privatnu praksu. U periodu koji je usledio, kontroverzna naučnica otkrila je elektronsku tehniku za pretraživanje ljudskog tela i detektovanje patogena, i takode razradila čuveni antiparazitni program, koji joj je doneo svetsku slavu.

Paraziti su uzročnici svih najtežih bolesti 

antiparazitni program po knjizi dr clark
Dr. Hulda Clark

Posvetivši život proučavanju faktora štetnih po čovekovo zdravlje: poput brojnih parazita, bakterija i gljivica kao i teških metala i radioaktivnosti, dr Hilda Klark ustanovila je da su sve ljudske bolesti povezane sa parazitskim infekcijama, stranim organizmima i brojnim zagađivačima koji oštećuju imunološki sistem.

Decidirano je tvrdila da se konvencionalnim tretmanima oboljenja poput kancera i AIDS-a postiže isključivo ublažavnje simptoma, dok je odstranjivanjem parazita, bakterija i virusa pomoću fitoterapije i biljnih lekova, odnosno slabih strujnih udara, te uklanjanjem nečistoća iz ishrane moguće postići trajno izlečenje gotovo svih bolesti, pa čak i kod onih najtežih – te nam je neophodan dobar antiparazitni program

Smatrala je da se svako može samostalno izlečiti ukoliko lek potraži u biljnom svetu, lekovitim travama i eteričnim uljima, pritom posebno naglašavajući značaj dentalnog zdravlja. Princip lečenja temeljila je na posmatranju više osoba s istom bolešću i na osnovu simptoma otkrivala šta im je zajedničko.

Tako je ustanovila da svaku bolest uzrokuje određeni parazit, koji je detektovala pomoću sopstvenog izuma – sinkrometra, uređaja koji radi na principu podudaranja frekvencija i omogućava brzo i precizno detektovanje mikroorganizama i štetnih materija u organizmu.

Sa tim uređajem, kao i sa zaperom, jednostavnom napravom za ubijanje parazita u ljudskom telu pomoću slabe struje niskog napona i na određenoj frekvenciji, koji je otkrila nekoliko godina kasnije, povezano je jedno od njenih najznačajnijih otkrića – spoznaja da direktna električna aktivnost ubija bakterije, viruse i parazite, glavne uzročnike svih oboljenja.  Sve ovo čini antiparazitni program dr Clark jedinstvenim i veoma popularnim i danas.

Iskustva sa antiparazitnim programom su pozitivna 

Antiparazitni program dr Hilde Klark pre svega se preporučuje osobama obolelim od raka, astme i alergija, ali i kao preventiva, za jačanje celokupnog imunološkog sistema kod zdravih osoba. Uz antiparazitsku terapiju, takođe se primenjuje i program za čišćenje jetre namenjen isključivo dijabetičarima, anemičnim osobama i višegodišnjim srčanim bolesnicima.

Antiparazitska kura traje tačno 41 dan i u okviru nje postoje standardna i pojačana varijanta, u zavisnosti od toga da li je reč samo o preventivi ili lečenju već nastalog ozbiljnog oboljenja ili poremećaja. Antiparazitni program nije namenjen niti se preporučuje trudnicama, dojiljama, kao ni deci mlađoj od 10 godina.

Prilikom primene antiparazitske terapije veoma je važno strogo se pridržavati uputstava za čišćenje, datih u vidu tablica i jasno definisanih vrednosti.  Uz to, da bi čišćenje organizma bilo efikasno, tokom tretmana i deset dana nakon njega, neophodno je u potpunosti promeniti način ishrane – izbaciti meso, mleko, masti, šećer i gotovo sve ugljene hidrate, jesti što više sezonskog voća i  zelenog povrća, integralnih žitarica i piti mnogo vode, te voditi evidenciju o tome – svakodnevno.

Knjiga dr Clark je i danas aktuelna

U knjizi „Lek za sve vrste raka“ koju je objavila 1993. godine, Hilda Klark predočava metode za uklanjanje toksina iz organizma, daje uputstva za pravljenje sinkrometra i zapera u kućnim uslovima, i detaljno razrađuje svoj jedinstveni antiparazitni program, širom sveta prihvaćen kao najefikasniji prirodni način čišćenja organizma od parazita.

Dr Klark u ovoj knjizi tvrdi da su svi karcinomi slični i sve ih uzrokuje jedan parazit – ljudski crevni metilj Fasciolopsis buskii. On je prisutan u telu svake osobe obolele od raka i kada se eliminiše, ćelije kancera smesta prestaju da rastu. Taj parazit tipično živi u crevima i može uzrokovati ulcerozni kolitisKronovu bolest ili sindrom iritirabilnog kolona, ali ako napadne drugi organ – matericu, bubrege ili jetru, uzrokuje slabljenje imunološkog sistema stvarajući plodno tle za razvoj velikog broja bolesti.

Međutim, ukoliko se crveni metilj nastani u jetri, tada uzrokuje rak, što se dešava u ljudskom organizmu u kojem već
postoji rastvor izopropilnog alkohola (IPA), koji mu obezbeduje idealne uslove za obitavanje u tom organu. Dakle, da bi se postiglo izlečenje maligniteta, potrebno je ubiti parazite u svim razvojnim stadijumima, zaustaviti stvaranje IPA u organizmu, te eliminisati iz tela metale i otrove, za šta se najbolje pokazao antiparazitni program doktorice Clark.

Antiparazitski program je najdelotvorniji prirodni tretman

Svetski poznat antiparazitni program dr Hilde Klark temelji se na metodama čišćenja organizma koje su sprovodili američki Indijanci, i podrazumeva primenu preparata od triju moćnih biljaka – tinkture crnog oraha, pelina u kapsulama i ulja karanfilića, za koje je utvrdila da ubijaju više od sto vrsta parazita. Njihovom primenom moguće je izlečiti karcinom, ali i mnoge druge teške bolesti kao što su dijabetes, hepatitis, srčane bolesti, artritis, astma, alergije, čak i psihička oboljenja poput depresije, ansioznosti, anoreksije.

Budući da se paraziti i toksini nalaze svuda oko nas: u hrani, vazduhu, vodi, kozmetici, kao i mnogobrojim sredstvima za čišćenje domaćinstva, koje svakodnevno koristimo, dr Klark je smatrala da ovom tretmanu preventivno treba da se podvrgne svaki čovek, a naročito osobe koje osećaju slabost, apatiju, hronični umor, glavobolju, nervozu, razdražljivost, nadutost, pate od nesnice, zatvora i bolova u stomaku.

Recept za totalno čišćenje uz tri čudotvorne biljke

Crni orah (onaj poreklom iz Severne Amerike), pelin i karanfilić, tri biljke koje u osnovi čine antiparazitni program dr Klark, moraju se koristiti zajedno da bi se organizam uspesno rešio parazita. Ljuska oraha i pelin uklanjaju odrasle i razvojne stadijume najmanje 100 vrsta parazita, dok karanfilić ubija jaja.

Ako se eliminišu samo odrasli stadijumi parazita, sićušni stadijumi i jaja ubrzo će izrasti u nove odrasle, a ukoliko se uklone samo ta sitna jajašca, gotovo milion stadijuma koji su već preplavili organizam ubrzo će odrasti i proizvesti još jajašaca. Zbog toga je veoma važno sve tri biljke primenjivati zajedno kao jedinstveni tretman i to po određenom redosledu koji nam navodi antiparazitni program.

Zelena ljuska koja okružuje plod crnog oraha ima čudotvorni parazitocidni učinak, jer sadrži tanin i kinon – prirodne hemikalije koje ubijaju parazite. Takođe, obiluje jodom i mineralima, kao i alkaloidima koji imaju antitumorna svojstva. Pri samostalnom pravljenju tinkture treba voditi računa da orahova ljuska ne pocrni, što se dešava u ranu jesen petnaestak dana nakon što zeleni plodovi padnu na zemlju. Tada postaje neupotrebljiva, pa se ne sme dopustiti da kritično vreme ubiranja prođe.

Biljka pelin: sadrži organska jedinjenja tujon, izotujon i santonin, koja veoma efikasno ubijaju parazite, kao i gorku materiju — seskviterpenski lakton, poznatu po tome što oslabljuje membrane parazita i na taj način ih ubija. Za antiparazitni program koriste se kapsule pelina, a takođe se preporučuje gajenje grma i korišćcnje listova, koji se suše kada je biljka u cvatu. Odrasli ih stavljaju u kapsule, dok se za  decu samelje četvrtina kašičice suvih listova, koji se umešaju u med.

Karanfilić: sadrži eugenol i tanin, materije snažnog antiparazitnog delovanja. Takođe, zbog jakih antimikrobnih i antifugicidnih svojstava ta biljka efikasan je prirodni lek protiv malarije, šuge, TBC i kandide. Za antiparazitni program koristi se ulje od karanfilića, koje se dobija mlevenjem ceiog ploda.

Sponzorisani linkovi:
f