Feature post image

trodnevna dijeta sa tunjevinom

trodnevna dijeta sa tunjevinom

dijeta sa tunjevinom je još jedna  brza dijeta  ili da kazemo kratkoročna instant dijeta gde u proseku skidamo 1.5 kg za 3 dana.

Ova dijeta za mršavljenje ne traži mnogo odricanja od vas,dok sa druge strane postiže dobar rezultat.Pri tome napominjemo da je za razliku od mnogih drugih brzih dijeta na koje nailazimo ,dijeta sa tunjevinom je prilično zdrava.

trodnevna dijeta sa tunjevinom

3 dana discipline i pridržavanja propisanog jelovnika će vas svakako dovesti do željenog cilja.To je u proseku skidanje 1.5kg za 3 dana.Tuna i tunjevina su naročito bogate zdravim omega 3 mastima,koje nam štite srce i naš kardiovaskularni sistem.Takođe Omega 3 kiseline utiču pozitivno na moždane funkcije,smanjuju rizike od mnogih bolesti i ono sto je nama naročito bitno utiču na smanjenje težine.Tune su veoma bogate vitaminima i mineralima,posebno Vitaminom D,kao i fosforom,sama ne sadrži puno masnoća.Trodnevna dijeta sa tunjevinom ima jedno pravilo a to je:“ jesti tunu svaki dan“,mi vam još preporučujemo da je začinite sa limunovim sokom.

trodnevna dijeta sa tunjevinom jelovnik

I DAN

  • doručak:jedna šolja nezaslađenog čaja ili kafa bez šećera,1/3 grejpfruta ili sok,kriška tost hleba
  • ručak:tost hleb(1 parče),1/2 šolje tunjevine uz sok od limuna(par kapi),soda voda,crni čaj ili kafa(bez šećera)
  • večera: 100 grama posnog mesa,piletine(grilovane) ili ribe,šolja boranije,izrendana šargarepa(takođe 1 šolja),1 jabuka,nezaslađena kafa ili čaj

II DAN – trodnevna dijeta sa tunjevinom

  • doručak:1 kuvano jaje,1 parče tost hleba,banana,crna kafa ili nezaslađen čaj
  • ručak:1 šolja tunjevine sa limunovim sokom(po potrebi),5 salih krekera,šolja čaja ili kafe(nezaslađene)
  • večera:dve viršle,šolja kupusa ili brokolija,1/2 šolje narendane ili narezane šargarepe,1/2 šolje vanila sladoleda ili sveže obranog mleka.

III dan

  • doručak:nezaslađen čaj ili crna kafa(takođe bez šećera),slani krekeri do 5 komada,100 grama sira sa niskim % masti,jedna jabuka srednje veličine
  • ručak:1 kuvano jaje,parče tost hleba,šolja čaja ili kafe
  • večera:jedna šolja tunjevine sa par kapi limunovog soka,šolja šargarepe,šolja karfiola,1/2 dinje ili cela jabuka,1/2 šolje sladoleda od vanile ili obrano mleko

Trodnevna dijeta sa tunjevinom iskustva :

pridržavajte se dijet plana i nikako je nemojte držati duže od propisanog vremena.Ukoliko se ovakva ishrana drži duže od 2 sedmice postaje opasna po zdravlje.

obevezno konmsultujte vašeg lekara pre držanja ove dijete za mršavljenje.

30 minutna fizička aktivnost je neophodna,brze šetnje ili lakše vežbe

dobro rasporedite obroke po danu,pravite podjednake razmake i potrudite se da servirate večeru ranije oko 18h posle toga više ništa ne konzumirajte,sem blagog biljnog čaja ili vode.

Ukoliko još niste pročitajte članke:brza dijeta 3 dana ,dijeta sa suvim šljivama koje su takođe  sličnog režima i dijet plana kao trodnevna dijeta sa tunjevinom.

trodnevna dijeta sa tunjevinom

Sponzorisani linkovi:

3 mišljenja na temu „Ateroskleroza simptomi i prirodno lečenje“

sonja
09/07/2013 20:52

Deluje interesantno ova dijeta sa tunjevinom,vredi probati !

Ljiljana Stamenkovic
17/10/2013 07:32

odlična preporuka

Ljubica Blagojevic
28/11/2013 06:01

nije lose,treba probati

f