Meseceve mene satnica

meseceve_mene_satnica_2015

MESEČEVE MENE SATNICA ZA 2015 GODINU

Meseceve mene satnica :u prvom članku mesečeva dijeta za mršavljenje spominjali smo koliko je bitno pratiti kretanje meseca i položaj planeta.Na koji način Mesec topi kilograme i sve ostale informacije pronaćičete tamo.Kao što smo i obećali na ovoj stranici daćemo vam kompletnu satnicu za Evropu,Ameriku i Australiju,usled vaših mnogobrojnih pitanja na našoj facebook stranici i ostalim popularnim društvenim mrežama.Krenimo redom:

Mesečeve mene 2015 satnica za ceo ex yu region

Ovako izgleda satnica sa Beograd, koja važi za ceo naš region. Tako da ukoliko živite u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj,Makedoniji važi upravo ova gornja tabela.

meseceve mene satnica 2015

Takođe preporučujemo vam da pročitate i komentare, gde smo dali već odgovore na većinu pitanja..

Satnica mesečeve mene za Australiju (Victoria),

meseceve mene australia

Satnica za Severnu Ameriku-  Čikago-kliknite na sliku za pun prikaz satnice,napominjemo da ista satnica važi i za Kanadu.

meseceve mene chicago

Ukoliko želite da saznate satnicu za vaš grad,slobodno nas pitajte ispod u komentarima. Odgovorićemo vam veoma brzo. Takođe preporučujemo vam da i pročitate prethodne komentare,pre nego što odlučite da postavite pitanje. Dijeta meseceve mene se kako sama reč kaže drži za vreme meseceve mene u trajanju od 24 sata .U pitanju je post na vodi ,biljnim čajevima bez šećera i prirodnim sokovima bez aditiva i dodataka. Čvrsta hrana ,mleko i mlečni proizvodi,alkohol , gazirana pića su nasjtrožije zabrabnjena za vreme držanja mesečeve dijete.

DIJETA MESECEVE MENE ČESTA PITANJA ?

Jedno od čestih pitanja je da li se sme piti kafa ? Ukoliko je i konzumirate ona max 1 dnevno ali bez šećera i ostalih zaslađivača.Preporučena je  svakodnevna fizička aktivnost ,da bismo sagoreli višak kg i eliminisali  masti iz organizma. Bavite se sportom ,trenirajte,vozite biciklo,šetajte vašeg ljubimca i sl. Vodeni post nas oslobađa viška tečnosti i vrši deoksikaciju organizma ,pri čemu izbacujemo štetne toksine ali bez rekreacije i sporta ,salo se neće istopiti samo.Pratite našu stranicu na facebooku,da biste bili  obavešteni o satnici meseceve mene, kako  bi se unapred pripremili za jednodnevni post i dobili sve potrebne informacije.Na našoj fb stranici obaveštavaćemo vas i o  ostalim najpopularnijim dijetama za mršavljenje,kao i o lečenju biljem.

Meseceve mene satnica