Meseceve mene satnica

satinica mesečevih mena za Beograd 2016

MESEČEVE MENE SATNICA ZA 2016 GODINU

U prvom članku mesečeva dijeta za mršavljenje spominjali smo koliko je bitno pratiti kretanje meseca i položaj planeta. Na koji način Mesec topi kilograme i sve ostale informacije pronaćičete tamo. Kao što smo i obećali na ovoj stranici daćemo vam kompletnu satnicu za Evropu, Ameriku i Australiju,usled vaših mnogobrojnih pitanja na našoj facebook stranici i ostalim popularnim društvenim mrežama. Krenimo redom:

Mesečeve mene 2016 satnica za ceo ex yu region

Ovako izgleda satnica sa Beograd, koja važi za ceo naš region. Tako da ukoliko živite u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji važi upravo ova gornja tabela.

mesečeve mene 2016

 

Takođe preporučujemo vam da pročitate i komentare, gde smo dali već odgovore na većinu pitanja..

Satnica mesečeve mene za Australiju (Victoria),

satnica za australiju

Satnica za Severnu Ameriku-  Čikago- kliknite na sliku za pun prikaz satnice, napominjemo da ista satnica važi i za Kanadu.

satnica za čikago

Ukoliko želite da saznate satnicu za vaš grad,slobodno nas pitajte ispod u komentarima. Odgovorićemo vam veoma brzo. Takođe preporučujemo vam da i pročitate prethodne komentare, pre nego što odlučite da postavite pitanje. Dijeta meseceve mene se kako sama reč kaže drži za vreme meseceve mene u trajanju od 24 sata. U pitanju je post na vodi, biljnim čajevima bez šećera i prirodnim sokovima bez aditiva i dodataka. Čvrsta hrana, mleko i mlečni proizvodi,alkohol, gazirana pića su nasjtrožije zabrabnjena za vreme držanja mesečeve dijete.

DIJETA MESECEVE MENE ČESTA PITANJA?

Jedno od čestih pitanja je da li se sme piti kafa? Ukoliko je i konzumirate ona max 1 dnevno ali bez šećera i ostalih zaslađivača. Preporučena je  svakodnevna fizička aktivnost, da bismo sagoreli višak kg i eliminisali  masti iz organizma. Bavite se sportom, trenirajte, vozite biciklo, šetajte vašeg ljubimca i sl.

Vodeni post nas oslobađa viška tečnosti i vrši deoksikaciju organizma, pri čemu izbacujemo štetne toksine ali bez rekreacije i sporta, salo se neće istopiti samo. Pratite našu stranicu na facebooku, da biste bili  obavešteni o satnici meseceve mene, kako bi se unapred pripremili za jednodnevni post i dobili sve potrebne informacije. Na našoj fb stranici obaveštavaćemo vas i o  ostalim najpopularnijim dijetama za mršavljenje,kao i o lečenju biljem.

loading...