Feature post image

Tibetanski recept sa belim lukom i limunom

Tibetanski recept je pronađen u jednom budističkom manastiru na Tibetu i smatra se da je njegova starost najmanje 2000 godina.

Ovaj lek protiv holesterola i triglicerida kao i  naslaga na krvnim sudovima produžava vek te se smatra za eliksir mladosti – dugovečnosti.

Jeste li znali da voda od belog luka takođe podiže imunitet (pogledajte video)

STARI TIBETANSKI RECEPT POZNAT OD DAVNINA

Definitivno spada u  najjednostavniji, najefikasniji i najeftniniji način za lečenje holesterola koji postoji. Svako može da ga pripremi u kući i da se obogati njegovim svojstvima.

Osim što je delotvoran za čišćenje krvnih sudova, tibetanski lek poboljšava njihovu elastičnost (sprečava pucanje krvnih sudova), preventivno deluje kod ateroskleroze, infarkta srca, moždanog udara i angine pektoris. Popravlja vid, daje organizmu potrebnu energiju i samim tim ga i podmlađuje takođe sprečava nastanak kancera.

Za njega vam je potrebno:

beli luk 300 grama

kilogram limuna

Priprema :

  • Limun sa korom i beli luk sitno sameljite i stavite u litar i po vode koja je prethodno proključala.
  • Na smanjenoj vatri u poklopljenom sudu kuvati najduže 15 minuta.
  • Nakon toga sklonite sa vatre i prohladite.
  • Prespite dobijeni tibetanski lek u staklenu posudu ili teglu.

KAKO SE KONZUMIRA TIBETANSKI LEK?

Svaki dan izjutra popijte na prazan stomak po 0,5 dl ,terapiju primenjujte narednih 25 dana. Zatim napraviti pauzu od 10 dana i onda ponovo primenite sve dok se potpuno ne oporavite.

KAKVA SU ISKSTVA SA TIBETANSKIM LEKOM

Važno je napomenuti da se morate pridržavati  dnevne doze leka i nakon oporavka i poboljšanja prekinite terapiju. Ukoliko ste zdrava osoba i tibetanski recept i lek uzimate isključivo da biste sprečili pad imuniteta i da poboljšate vaše opšte zdravstveno stanje primenjujte ga jednom do najviše dva puta godišnje po 25 dana. Napravite razmak od 6 meseci između dve kure.

KOJI SU NEDOSTACI OVOG PRIRODNOG LEKA?

Zvanično ne postoji ni jedna kontraindikacija na ovaj tibetanski recept,ipak osobe sa slabim i razdražljivim stomakom(videti članak gastritis simptomi) treba da budu oprezne sa ovim lekom. Takođe ukoliko koristite bilo koji lek za razređivanje krvi -antikoagulans obavezno se posavetujte sa vašim lekarom .

stari tibetanski recept

TIBETANSKI ČAJ – ELIKSIR MLADOSTI

Preporučujemo vam da pročitate i sledeći recept za dugovečnost koji dolazi iz budističkog manastira sa Tibeta..

Potrebno vam je:

Staviti dva litra vode da proključa i pustiti da se malo prohladi,dodati izrendan djumbir (oko 5 grama),sok od limuna(2 supene kašike),med(2 supene kašike) i po prstohvat anisa i ljute papričice.

Ovako dobijen tibetanski čaj pijte u manjim gutljajima neposredno pred svaki obrok i to najvise po jednu šolju napitka. Eliksir mladosti u ovoj količini je dovoljan za 3 osobe.

Preporučujemo da pročitate i sledeće tekstove:holesterol dijeta, dobar i loš holesterolmed i cimetmatični mlečpropolis kapipad imuniteta simptomi i lečenje, kako popraviti krvnu slikugastritis simptomi i lečenje, prevencija moždanog udaraomega 3 masne kiseline za zdravo srce, budwig protokolkako prepoznati kancerprirodno lečenje holesterola, i mnoge druge interesante članke na našoj stranici…

Sponzorisani linkovi:

3 mišljenja na temu „Ateroskleroza simptomi i prirodno lečenje“

Zvonko Matic
20/11/2013 22:08

lek samo takav treba ga probati

Tanasic Nada
20/11/2013 22:21

moram odmah probati

Hakija Enisa Smajic
23/11/2013 18:01

koliko limuna ,koliko luka ?

f